Η Entersoft γνωστοποιεί ότι υπέγραψε Ιδιωτικό Συμφωνητικό για την εξαγορά του 100% των μεριδίων της εταιρείας «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο CGSoft, που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων, με αριθμό ΓΕΜΗ 123979301000.
_x000D_
Η CGSoft είναι από τις πλέον καθιερωμένες εταιρείες λογισμικού Property & Real Estate Management στην Ελλάδα, και το πελατολόγιο της απαριθμεί τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και εταιρείες διαχείρισης ακινήτων της χώρας.
_x000D_
Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ενδεικτικά οι Τράπεζα Πειραιώς, Eθνική Τράπεζα, Τράπεζα Eurobank, Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, ALPHA Διαχείρισης Ακινήτων και Επενδύσεων, DoValue, Cepal Hellas, UCI Hellas, CERVED Υπηρεσίες Ακινήτων, Pepper Hellas Asset Management, BMW Austria Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Imerys και αρκετοί άλλοι. Επιπλέον διαθέτει λύσεις ERP και CRM με ένα επιπλέον πελατολόγιο δεκάδων πελατών.
_x000D_
Κατά την οικονομική χρήση 2022 κατέγραψε έσοδα περίπου 1,6 εκ ευρώ και EBITDA 0,64 εκ ευρώ. Η εταιρεία δεν έχει τραπεζικό δανεισμό και τη στιγμή της εξαγοράς διέθετε ταμειακά διαθέσιμα άνω των 0,25 εκ ευρώ.
Το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 3,5 εκ ευρώ. Επιπλέον, συμφωνήθηκε η καταβολή earnout bonus ανάλογα με την επίτευξη στόχων εσόδων και κερδοφορίας για τα επόμενα δύο έτη. Η εξαγορά θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους της Entersoft.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάνω από 61.000 εισιτήρια στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Τσίπρας: Η ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης δεν είναι μία εύκολη υπόθεση
- Πάνω από 20 δισ. δολάρια χρηματοδότησης αναμένεται να αντλήσει η Anthropic
- Ποινή έως και ισόβια και αφαίρεση Ιθαγένειας για το σμήναρχο που συνελήφθη για κατασκοπεία
- Διορία 48 ωρών από το υπουργείο Παιδείας στο ΑΠΘ για εξηγήσεις για τα σοβαρά επεισόδια
- Νεφέλη Τίτα: Η Ελληνίδα σημαιοφόρος στην Τελετή Εναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Λάθος σε ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με οικονομικές επιπτώσεις 44 δισ. δολαρίων
- Επενδυτικό πακέτο 2 δισ. δολάρια από τη Σαουδική Αραβία για τη Συρία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








