Στα 11,22 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις, αυξημένες κατά περίπου 20% - Καθαρά κέρδη 825 χιλ. ευρώ έναντι ζημιών πέρυσι
Σε κερδοφόρα τροχιά επέστρεψε η Χαϊδεμένος ΑΕΒΕ το α΄ εξάμηνο του 2026, καθώς η αύξηση των πωλήσεων συνοδεύτηκε από σημαντική βελτίωση των λειτουργικών αποτελεσμάτων της.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 11,22 εκατ. ευρώ, από 9,31 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2025. Η εταιρεία αποδίδει την άνοδο στην αύξηση των εκτυπώσεων για πελάτες της.
Τα μικτά κέρδη διαμορφώθηκαν σε 2,58 εκατ. ευρώ, έναντι 1,45 εκατ. ευρώ ένα χρόνο νωρίτερα. Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) έφτασαν τα 1,44 εκατ. ευρώ, από 406 χιλ. ευρώ το α΄ εξάμηνο του 2025.
Σε επίπεδο τελικού αποτελέσματος, η Χαϊδεμένος ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 825 χιλ. ευρώ, έναντι ζημιών 192 χιλ. ευρώ πέρυσι. Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 814 χιλ. ευρώ, από ζημιές 195 χιλ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Booking.com: Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα της Κομισιόν σχετικά με τον DMA
- Logismos: Αύξηση 3% στον τζίρο, υποχώρηση κερδών το α΄ εξάμηνο
- BioNTech: Δεν βρήκε αγοραστές και κλείνει τρεις εγκαταστάσεις στη Γερμανία – Στον «αέρα» 1.860 εργαζόμενοι
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας Ν. 3556/2007
- ΕΛΑΣΤΡΟΝ: Στα 9,4 εκατ. ευρώ τα EBITDA το α΄ εξάμηνο, αυξημένα κατά 95,5%
- LOULIS FOOD INGREDIENTS Α.Ε. - Οικονομική έκθεση LOULIS FOOD INGREDIENTS Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Fais Group: Στα 103 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις στο α΄ εξάμηνο
- Logismos ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. - Οικονομική έκθεση LOGISMOS Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Μητρική)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








