Ο 28χρονος μετά τη δολοφονία παρέμεινε στο σημείο μέχρι την άφιξη των αστυνομικών που τον συνέλαβαν
Άγρια δολοφονία εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Αυγούστου στο Χαλάνδρι. Συγκεκριμένα, ένας 28χρονος άνδρας δολοφόνησε την 47χρονη σύντροφό του στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε στην οδό Στρ. Δήμου Ρουμπέση 31. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν δύο μαχαίρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα έμενε στην πολυκατοικία που έγινε το έγκλημα και μιλούσε με τον δράστη στην πυλωτή πριν αυτός να την μαχαιρώσει. Λίγο μετά τις 11 το πρωί μια γυναίκα ένοικος της πολυκατοικίας βγήκε από το κτήριο και άκουσε την 47χρονη να της φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια έχει μαχαίρι»
Τότε εκείνη τρομοκρατημένη απομακρύνθηκε και κάλεσε το 100 αλλά μέχρι να ολοκληρώσει το τηλεφώνημα, ο 28χρονος είχε μαχαιρώσει πολλές φορές την 47χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της.
Κατά πληροφορίες ο 28χρονος, ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα, μετά τη δολοφονία παρέμεινε στο σημείο μέχρι την άφιξη των αστυνομικών που τον συνέλαβαν.
Μετά τη σύλληψή του ο 28χρονος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής που έχει αναλάβει τις έρευνες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ηνωμένο Βασίλειο: Συρρίκνωση για την οικονομία το γ’ τρίμηνο 2025
- Φλώρινα: Στη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση η ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου
- Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων: Ψήφισμα υπέρ των αγροτών, καλεί την κυβέρνηση σε διάλογο
- Φον ντερ Λάιεν: Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική για την Ουκρανία
- Ποιος πλήρωσε 870 εκατ. ευρώ στη ΔΕΗ προκαταβολικά για τους λογαριασμούς του 2026
- ΟΠΕΚΕΠΕ: 14 προσαγωγές στην Κρήτη σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τις παράνομες επιδοτήσεις
- Προϋπολογισμός 2026: Αρχίζει στην Ολομέλεια της Βουλής η πενθήμερη συζήτηση
- Wolt: Οι καθυστερήσεις στην παράδοση και τα παράπονα του πολιτικού ανδρός
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








