Ο Ζόχρι, μέλος του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, κατήγγειλε «μια τεράστια οπισθοδρόμηση»
“Το να λέμε ότι πλησιάζουμε σε μια συμφωνία για εκεχειρία είναι μια πλάνη”, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Χαμάς, αφού ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε χθες, Παρασκευή, πως μια συμφωνία «ποτέ δεν ήταν τόσο κοντά» για κατάπαυση του πυρός και απελευθέρωση των ομήρων.
«Δεν βρισκόμαστε απέναντι σε μια συμφωνία ή σε πραγματικές διαπραγματεύσεις αλλά μάλλον απέναντι στην επιβολή αμερικανικών προσταγών», ανέφερε σε δήλωσή του στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) ο Σάμι Αμπού Ζόχρι.
Ο Ζόχρι, μέλος του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, κατήγγειλε «μια τεράστια οπισθοδρόμηση» κατά τις συνομιλίες που διεξήχθησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Ντόχα ανάμεσα στις μεσολαβήτριες χώρες, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Κατάρ και την Αίγυπτο, και τους Ισραηλινούς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάνω από 61.000 εισιτήρια στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Τσίπρας: Η ανασύνθεση της προοδευτικής παράταξης δεν είναι μία εύκολη υπόθεση
- Πάνω από 20 δισ. δολάρια χρηματοδότησης αναμένεται να αντλήσει η Anthropic
- Ποινή έως και ισόβια και αφαίρεση Ιθαγένειας για το σμήναρχο που συνελήφθη για κατασκοπεία
- Διορία 48 ωρών από το υπουργείο Παιδείας στο ΑΠΘ για εξηγήσεις για τα σοβαρά επεισόδια
- Νεφέλη Τίτα: Η Ελληνίδα σημαιοφόρος στην Τελετή Εναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
- Λάθος σε ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με οικονομικές επιπτώσεις 44 δισ. δολαρίων
- Επενδυτικό πακέτο 2 δισ. δολάρια από τη Σαουδική Αραβία για τη Συρία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









