Την θέση ότι η μείωση της φορολογίας θα είναι η πρώτη κίνηση της ΝΔ μόλις αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, ο κ.Χατζηδάκης υποστήριξε ότι «πρέπει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, σεμνά και ταπεινά και με βάση τις καλές ευρωπαϊκές πρακτικές».
Όσον αφορά το ασφαλιστικό, ο κ.Χατζηδάκης είπε ότι «πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα αυτό που ισχύει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και αποτελεί και κατεύθυνση της ΕΕ, δηλαδή η ύπαρξη τριών πυλώνων ασφάλισης».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έβαλε και κατά της κυβέρνησης τονίζοντας ότι «μας είπαν ότι θα τα λύσει όλα με μια κίνηση, κάτι που ξέραμε ότι δεν πρόκειται να γίνει, όμως αντ΄ αυτού είδαμε ότι πολλά πράγματα έγιναν χειρότερα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θάνατος Μαζωνάκη: Ο ΙΣΑ με ανακοίνωσή του «παραδέχεται» ανεπάρκεια των ελέγχων
- Δούκας: «Στην εισαγγελία το πόρισμα για τις καθιζήσεις από τα έργα του Μετρό στην Κυψέλη»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πίεση από τεχνολογία, πετρέλαιο και ομόλογα – Στο κόκκινο ο Stoxx 600
- ΗΠΑ: Πάνω από το 5% η απόδοση του 10ετούς, για πρώτη φορά από το 2023
- Αμοντέι, Άλτμαν, Μασκ: Τι είπαν για τους κινδύνους της AI και έσπειραν πανικό «καταστροφής»
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ανακούφιση στους μετανάστες της Σουηδίας μετά την εκλογική υποχώρηση των Σουηδών Δημοκρατών
- ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΕΕΑΠ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








