«Απέναντι στους πολιτικούς Άη Βασίληδες, εμείς απαντάμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος
«Πού βρέθηκαν άραγε τα λεφτά για τα νέα μέτρα στήριξης; Μήπως ανακαλύψαμε κι εμείς κανένα λεφτόδεντρο; Η απάντηση είναι η ανάπτυξη της οικονομίας αλλά και στην προώθηση δύο πολύ σημαντικών μεταρρυθμίσεων: Οι 11 πρωτοβουλίες για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής αλλά και η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας» αναφέρει σε ανάρτησή του στο TikTok o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης.
«Όλα αυτά μετατράπηκαν σε κοινωνικό μέρισμα για τους ενοικιαστές, τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους αναπήρους για την ενίσχυση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Χαίρομαι που τόσο ως υπουργός Εργασίας όσο και ως υπουργός Οικονομικών συνέβαλα προσωπικά στην προώθηση αυτών των μεταρρυθμίσεων. Είναι μεταρρυθμίσεις που κρατούν σε ανοδική πορεία την οικονομία μας αλλά συντελούν και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής» πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης.
«Απέναντι στους πολιτικούς Άη Βασίληδες, εμείς απαντάμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα!» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
@kostis_hatzidakis Δεν ανακαλύψαμε κανένα λεφτοδεντρο για τα νέα μέτρα στήριξης! #tiktokgreece #fyp #fypgreece
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κόντρα Καρντάσιαν – NASA για την επίσκεψη του ανθρώπου στη Σελήνη
- Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ απειλεί να εντείνει τις επιθέσεις εναντίον της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο
- ΗΠΑ: Διορία ημερών στον Τραμπ για την καταβολή του επιδόματος αγοράς τροφίμων
- ΔΣΑ: Στις κάλπες οι δικηγόροι στις 30 Νοεμβρίου
- Ξανά αντιδρούν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, θεωρούν κοροϊδία τη νέα ανακοίνωση των ΕΛΤΑ
- Stoiximan Super League: Στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ, με πίεση η ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό
- ΟΠΕΚ+: Ετοιμάζει μία ακόμα μικρή αύξηση της παραγωγής πετρελαίου
- Παπασταύρου: Η Ελλάδα συνδιαμορφωτής του ενεργειακού χάρτη της περιοχής
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








