Οι αυτοκινητιστές αντιδρούν στην τροπολογία του υπουργείου Τουρισμού
Χωρίς ταξί θα μείνει η Αττική από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής εξαιτίας της απεργίας που ανακοίνωσαν οι αυτοκινητιστές, οι οποίοι αντιδρούν στην τροπολογία του υπουργείου Τουρισμού.
Η ανακοίνωση
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024
Από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής
Με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΑ αποφάσισε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση των Ταξί της Αθήνας. Εκφράζοντας την αγανάκτηση του κλάδου απαιτούμε
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Στην Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Α.Τ.Α. που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 στα γραφεία του Συνδικάτου μας, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από όλες τις παρατάξεις 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ για την Πέμπτη 11 Ιουλίου, ημέρα ψήφισης του ξεπουλήματος του μεταφορικού έργου που προωθείται από το Υπ. Τουρισμού υπερ των ΕΙΧ.
Σε μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ θέλει να απαγορέψει δια νόμου τον έλεγχο που συνταγματικά έχουν δικαίωμα να ασκούν οι ελεγκτικές αρχές τόσο στους οδηγούς των συγκεκριμένων οχημάτων, όσο και στους μεταφερόμενους επιβάτες.
Συνάδελφοι,
Η κυβέρνηση δεν αντιλήφθηκε το μήνυμα της 9ης Ιουνίου που της έδωσε ο κλάδος και ο Ελληνικός λαός. Συνεχίζει ακάθεκτη το έργο ισοπέδωσης ενός ολόκληρου κλάδου υπέρ των καρτέλ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παλαιό Φάληρο: Στον εισαγγελέα η 32χρονη για τον θάνατο του κοριτσιού
- Καιρός: Αίθριος με συννεφιά και πιθανότητα βροχών – Eως τους 34 βαθμούς η θερμοκρασία
- Wall Street: Ρεκόρ πτώσης διμήνου για τον δείκτη S&P 500
- Athens Innovation Summit 2025: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της παγκόσμιας καινοτομίας με καλεσμένο το νομπελίστα Demis Hassabis
- Unibios: Με ποσοστό 19,35% ο Αντώνιος Σβορώνος
- Βουλή: Ψηφίστηκε η παραχώρηση του ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός
- Κατά 37,8% αυξήθηκαν τα ενοίκια στην Αττική μέσα σε μια 5ετία
- Ευρωπαϊκές αγορές: Βούλιαξαν ελέω δασμών Τραμπ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις