Επιμένουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις οι αυτοκινητιστές ταξί με ραντεβού στους δρόμους της πρωτεύουσας
Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου για δεύτερη ημέρα η πανελλαδική απεργία των αυτοκινητιστών ταξί, με συγκέντρωση στις 10:30 με τα ταξί στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών και Αντιγόνης, με μέτωπο προς τη Λεωφόρο Κηφισού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).
Το προωθούμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για το οποίο αντιδρά ο κλάδος, έχει εισαχθεί προς συζήτηση στην Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου της Βουλής.
Επίσης η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί, αναφέρει μεταξύ άλλων σε χθεσινή ανακοίνωσή της προς τα σωματεία – μέλη της: «Η ψήφιση θα γίνει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα και την ημέρα που θα ανακοινωθεί θα υπάρξει οργάνωση και καθολική κάθοδος των Σωματείων όλης της χώρας στη Βουλή.
Η Πανελλαδική απεργία ισχύει έως τις 05:00 το πρωί, όμως στηρίζουμε και θα συνεχιστεί στην Αθήνα και αύριο. Τα υπόλοιπα Σωματεία θα ετοιμαστούμε για τις ημέρες της ψήφισης όπου θα υπάρξουν σύντομα νέες ανακοινώσεις.
Ο κλάδος είναι ανάστατος και δεν θα ηρεμήσει αν δεν δικαιωθεί».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Aγγ. Μάριος Ζακυνθινός: Mεταγραφη από την Metro στη Fourlis, νέος Leasing & Development manager Foot Locker
- Νέα διακοπή της δίκης για τα «χαμένα» βίντεο των Τεμπών λόγω αναρωτικής της προέδρου
- Πράσινο φως για έργα οδικής ασφάλειας 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Ηπειρο
- Αντ. Μαρκόπουλος (Prosperty): Όχι πια εστίαση, μόνο ακίνητα, δεν θα ανοίξει φέτος το εστιατόριο στην Τήνο
- Εκρηκτική άνοδος στο φυσικό αέριο, ξεπέρασε τα 70 ευρώ εν μέσω πολεμικής κλιμάκωσης
- Διαγωνισμός για νέα αιολικά πάρκα: Που αποδίδει η ΕΛΕΤΑΕΝ την περιορισμένη συμμετοχή
- Telecom Italia και Fastweb κατασκευάζουν 6.000 πύργους τηλεπικοινωνιών στην Ιταλία
- Κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” ο Κηφισός, μεγάλες καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








