Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 80 μετοχές κινούνται ανοδικά, πέντε μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ έξι μετοχές παραμένουν αμετάβλητες
Ανοδικά κινείται στη δεύτερη συνεδρίαση της εβδομάδας, ο Γενικός Δείκτης, ο οποίος σημειώνει κέρδη 1,24% και διαμορφώνεται στις 1.692,92 μονάδες, κερδίζοντας περισσότερες από 20 μονάδες σε σχέση με το κλείσιμο της Τρίτης (1.672,13 μονάδες).
Το τόξο των ημερήσιων διακυμάνσεων εκτείνεται σε 10 μονάδες (από 1.689,15 έως 1.699,30 μονάδες), με τον τζίρο των συναλλαγών να κυμαίνεται στα 34.505.653 ευρώ.
Στο ταμπλό, τώρα, όλες οι μετοχές των συστημικών τραπεζών εμφανίζουν άνοδο άνω του +2%, με τη Metlen να διευρύνεται σε νέο ιστορικό υψηλό (>43 ευρώ) και τις ΔΕΗ – Titan να ανακάμπτουν κατά τουλάχιστον +1%.
Από την άλλη πλευρά, ο ΔΑΑ κάνει βουτιά κατά -7,6%, καθώς σήμερα «κόβει» το δικαίωμα στο μέρισμα του 0,78 ευρώ (dividend yield 8%).
Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 80 μετοχές κινούνται ανοδικά, πέντε μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ έξι μετοχές παραμένουν αμετάβλητες.
Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς κυμαίνεται στα 118,3 δισ. ευρώ, έχοντας επιστρέψει κοντά στα πρόσφατα ρεκόρ των 120 δισ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Conference League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στην κλήρωση της Δευτέρας 04/08
- Φρίκη: Ισραηλινός όμηρος της Χαμάς, αποστεωμένος, σκάβει τον τάφο του
- Γάζα: Εκατοντάδες παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο για ιατρική φροντίδα
- Πατσαλίδης (ΕΚΤ): Ανθεκτική η οικονομία της Ευρωζώνης παρά τις γεωπολιτικές και εμπορικές προκλήσεις
- Ελβετία: Το λιώσιμο των παγετώνων απειλεί να εξαφανίσει χωριά των Αλπεων
- Κεντρική Μακεδονία: Πάνω από 600 παραβάσεις σε ελέγχους της τροχαίας
- Πολιτική Προστασία: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τη Δευτέρα 04/08 σε 22 περιοχές της χώρας
- Ρωσία-Κίνα: Σε εξέλιξη το πρακτικό σκέλος των διμερών ναυτικών ασκήσεων στη Θάλασσα της Ιαπωνίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις