Αγορές

Χρηματιστήριο: Ανοδος για τον Γενικό Δείκτη στη δεύτερη συνεδρίαση της εβδομάδας

Financialreport.gr

Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 47 μετοχές κινούνται ανοδικά, 31 μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ 11 μετοχές παραμένουν αμετάβλητες

Στη δεύτερη συνεδρίαση της εβδομάδας, ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου σημειώνει αύξηση κατά 0,55% και διαμορφώνεται στις 1.820,62 μονάδες, κερδίζοντας περίπου δέκα μονάδες σε σχέση με το κλείσιμο της Δευτέρας (1.810,72 μονάδες).

Το τόξο των ημερήσιων διακυμάνσεων εκτείνεται σε 14 μονάδες (από 1.806,06 έως 1.820,62 μονάδες), με τον τζίρο των συναλλαγών να κυμαίνεται στα 31.130.786 ευρώ.

Στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (+0,11% και 4.495 μονάδες), η μετοχή της Aegean πιέζεται από την αποκοπή του δικαιώματος στο μέρισμα του 0,8 ευρώ, με αποτέλεσμα να κατρακυλά στο -6% και τα 12,2 ευρώ.

Απώλειες της τάξης του -1% παρουσιάζουν και οι Ελλάκτωρ – ΕΥΔΑΠ, ενώ η μετοχή του ΟΤΕ χάνει από -0,7%. Στον αντίποδα, η μετοχή της Coca – Cola HBC συνεχίζει την «κούρσα» σε αχαρτογράφητα εδάφη, φθάνοντας στο +0,6% και τα 47,1 ευρώ.

Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 47 μετοχές κινούνται ανοδικά, 31 μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ 11 μετοχές παραμένουν αμετάβλητες.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu