Στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 81 μετοχές κινούνται ανοδικά, εννέα μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ 12 μετοχές παραμένουν αμετάβλητες
Στην πρώτη ημέρα της νέας εβδομάδας, ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου καταγράφει αύξηση 0,92% και διαμορφώνεται στις 1.766,66 μονάδες, κερδίζοντας 16 μονάδες σε σχέση με το κλείσιμο της Παρασκευής (1.750,48 μονάδες).
Το τόξο των ημερήσιων διακυμάνσεων εκτείνεται σε 14,5 μονάδες (από 1.761,41 έως 1.775,94 μονάδες), με τον τζίρο των συναλλαγών να κυμαίνεται στα 35.419.817 ευρώ.
Στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (+1,41% και 4.400 μονάδες), η μετοχή της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ σκαρφαλώνει στο +4,4% και τα 2,10 ευρώ, με τις μετοχές των συγγενικών Viohalco και Cenergy να έπονται στο +1,2% και στο +1,7%, αντίστοιχα.
Η μετοχή του ΟΤΕ κερδίζει +1,4% και φθάνει στα 17 ευρώ για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2022, ενώ η μετοχή της Metlen αυξάνεται στο +1,7% και τα 42,2 ευρώ. Titan Cement, Aktor, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ και Motor Oil ακολουθούν στο +1%. Πτώση στο -2,9% και τα 44,4 ευρώ, αντίθετα, σημειώνει η μετοχή της Coca – Cola HBC.
Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 81 μετοχές κινούνται ανοδικά, εννέα μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ 12 μετοχές παραμένουν αμετάβλητες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γερμανία: Νέες αγορές όπλων €3 δισ.
- Σαμαράς προς Μητσοτάκη: «Ελευθερία χωρίς ευθύνη δεν υπάρχει»
- ΠΟΜΙΔΑ: 50%-50% εργασία και υλικά για πραγματική έκπτωση φόρου στις ανακαινίσεις
- Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και μεταναστών σε Αττική και Ρόδο
- Δευτέρα 10 Νοεμβρίου η διακοπή του μετρό Θεσσαλονίκης
- Επίδομα θέρμανσης: Τη Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα
- Χάος στην Αθήνα λόγω του Μαραθωνίου
- Εντυπωσιακό airshow στο Φλοίσβο με F-35, Rafale και «Ζευς» (video)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








