Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 54 μετοχές κινούνται ανοδικά, 21 μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ 18 μετοχές παραμένουν αμετάβλητες
Στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, ο Γενικός Δείκτης σημειώνει αύξηση κατά 0,26% και διαμορφώνεται στις 1.790,56 μονάδες, κερδίζοντας σχεδόν πέντε μονάδες σε σχέση με το κλείσιμο της Πέμπτης (1.785,84 μονάδες).
Το τόξο των ημερήσιων διακυμάνσεων εκτείνεται σε έντεκα μονάδες (από 1.790,56 έως 1.801,17 μονάδες), με τον τζίρο των συναλλαγών να κυμαίνεται στα 27.871.660 ευρώ.
Στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (+0,88% και 4.467 μονάδες), η μετοχή της Coca – Cola αναρριχάται σε νέα ιστορικά υψηλά, «πιάνοντας» το +1,9% και τα 46 ευρώ, κάτι που μεταφράζεται σε αποτίμηση άνω των 17 δισ. ευρώ.
Στα υψηλά 12μήνου επιστρέφει η μετοχή της Jumbo, η οποία ενισχύεται στο +2,2% και τα 28,8 ευρώ, ενώ η μετοχή της Metlen διευρύνεται στο +2,3% και τα 43,1 ευρώ, φθάνοντας μία ανάσα από τα ρεκόρ των 44,1 ευρώ.
Στον αντίποδα, η μετοχή της Helleniq Energy, η οποία είδε την κερδοφορία του α’ τριμήνου να κατρακυλά κατά -94% (από 179 σε 11 εκατ. ευρώ), διολισθαίνει στο -1,6% και τα 7,76 ευρώ.
Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 54 μετοχές κινούνται ανοδικά, 21 μετοχές σημειώνουν κάμψη, ενώ 18 μετοχές παραμένουν αμετάβλητες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας: Ολοκληρώθηκαν σε λιγότερο από δυο ώρες
- Wall Street: Κινείται ανοδικά, πέμπτη σερί άνοδος για τον S&P 500
- Bloomberg: Η ΕΚΤ επεξεργάζεται αλλαγές στους κανόνες για τις τράπεζες στα τέλη του 2025
- Audi Q5: All-rounder για καθημερινή χρήση – Η ψφιακή εμπειρία με AI
- Reuters: Οι Έλληνες κάτοχοι ομολόγων με ρήτρα ανάπτυξης (warrants) σχηματίζουν ομάδα πιστωτών
- Έντι Ράμα: Έστρωσε κόκκινο χαλί και γονάτισε μπροστά στην Τόρτζια Μελόνι
- Τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Ερντογάν στα Τίρανα
- Novo Nordisk: Ο ανταγωνισμός με την Eli Lilly οδηγεί σε αποχώρηση τον CEO Λαρς Γιόργκενσεν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις