Ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 0,08% στις 1.429,86 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 7,6 εκατ. ευρώ
Διερευνητικές κινήσεις και έντονη νευρικότητα εμφανίζει και σημερινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με πολλές εντολές να περιστρέφονται γύρω από τη διάθεση του ποσοστού του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στην Τράπεζα Πειραιώς και τη συμμετοχή πλέον αρκετών χαρτοφυλακίων στη διαδικασία.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 0,08% στις 1.429,86 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 7,6 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 2 εκατ. τεμάχια. Πτώση 0,01% καταγράφει και ο FTSE της υψηλής κεφαλαιοποίησης, στις 3.468,65 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης απώλειες 0,11% στις 1.254,08 μονάδες.
Ως προς το ταμπλό τώρα, η ElvalHalcor χάνει 4,04%, μετά τα αποτελέσματα του 2023, με την Cenergy και τη Βιοχάλκο να την ακολουθούν με -1,32% και -1,16% αντίστοιχα. Ήπια πτωτικά κινούνται οι Σαράντης, Λάμδα, Coca Cola, Motor Oil, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Πειραιώς, Τιτάν, Alpha Bank, Ελληνικά Πετρέλαια, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.
Στον αντίποδα, η Quest κερδίζει 1,47%, συντηρώντας την ανοδική της ορμή, ενώ ήπια ανοδικά κινούνται οι ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, Aegean, ΟΠΑΠ, Eurobank, Jumbo, Μυτιληναίος, ΔΕΗ και Εθνική. Χωρίς μεταβολή είναι η Autohellas.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Akylas με το «Ferto» πάει Eurovision
- Ίδρυση εταιρείας real estate από Αλέξανδρο Εξάρχου για φοιτητικές κατοικίες, ξενοδοχεία, κάμπινγκ κ.ά.
- Δευτερογενείς κυρώσεις κατά Ρωσίας: Νέο αμερικανικό μπλόκο σε πετρελαιοφόρο στον Ινδικό Ωκεανό
- Σημαντική ρύθμιση για Αττική Οδό: Κλειστό το τμήμα από Ασπρόπυργο έως Λεωφόρο Φυλής, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
- Στο έλεος της κακοκαιρίας μεγάλο τμήμα της χώρας – Σε ποιες περιοχές “χτύπησαν” οι θυελλώδεις άνεμοι και καταιγίδες
- “Στα μαχαίρια” Φίτσο και Ζελένσκι για τις ροές φυσικού αερίου από τη Ρωσία
- ΑΑΔΕ: Πώς δραστηριοποιούταν το κύκλωμα των «αχυρανθρώπων» και πώς εξαρθρώθηκε
- Τραμπ: Πάνω από 5 δισ. ευρώ θα δοθούν από το “Συμβούλιο Ειρήνης” για την ανοικοδόμηση της Γάζας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








