Ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 0,13% στις 1.437,98 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 6,3 εκατ. ευρώ
Με οριακές μεταβολές κινείται η σημερινή και τελευταία συνεδρίαση του Μαΐου στο Χρηματιστήριο Αθηνών, που θα κρίνει και το πρόσημο του μήνα, αναζητώντας στηρίξεις προκειμένου να βγάλει αντίδραση.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 0,13% στις 1.437,98 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 6,3 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 2 εκατ. τεμάχια. Πτώση 0,19% καταγράφει και ο FTSE της υψηλής κεφαλαιοποίησης, στις 3.476,15 μονάδες, ενώ η μεσαία κεφαλαιοποίηση του FTSEM ενισχύεται κατά 0,7% στις 2.323 μονάδες και ο τραπεζικός δείκτης με απώλειες 0,20% στις 1.255,46 μονάδες.
Ως προς το ταμπλό, η Cenergy συνεχίζει και σήμερα να ξεχωρίζει με κέρδη 2,08% και οι Autohellas και ΕΛΛΑΚΤΩΡ να ακολουθούν με +1,33% και +1,01% αντίστοιχα. Ήπια ανοδικά κινούνται οι ΔΕΗ, Viochalco, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΠΑΠ, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Ελληνικά Πετρέλαια, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Μυτιληναίος, Eurobank και ElvalHalcor.
Από την άλλη, η Aegean συνεχίζει την έντονη διολίσθησή της, καταγράφοντας απώλειες 1,28%, με τις Εθνική Τράπεζα, Jumbo, Quest, Titan, Coca Cola, Motor Oil, ΕΥΔΑΠ, Σαράντη, Alpha Bank και Lamda να κινούνται ήπια πτωτικά. Χωρίς μεταβολή είναι ο ΟΤΕ.
Στη μεσαία κεφαλαιοποίηση ο ΟΛΠ πραγματοποιεί άλμα 3,5% μετά τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε χτες και η Intralot ενισχύεται κατά 1,5%, ενώ ο ΑΔΜΗΕ υποχωρεί κατά 1,6%.
Στη συνολική εικόνα του ταμπλό, 51 μετοχές καταγράφουν κέρδη και 39 απώλειες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Σε φάση εκκίνησης το πρόγραμμα αντασφάλισης πλοίων στον Περσικό Κόλπο, ύψους 40 δισ. δολαρίων
- Διασώθηκε από τις αμερικανικές δυνάμεις o ένας πιλότος του μαχητικού που κατέρριψε το Ιράν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Για παράνομες επιδοτήσεις 224.000 ευρώ φέρεται να ελέγχεται ο Κώστας Καραμανλής
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - Ανακοίνωση Ημερομηνίας Δημοσίευσης Οικονομικών Καταστάσεων Έτους 2025
- Οι αστροναύτες του Artemis II πλησιάζουν 160.000 μίλια από τη Γη στο ταξίδι τους προς τη Σελήνη (video)
- Στενά του Ορμούζ: Πρώτη διέλευση δεξαμενόπλοιου μεταφοράς LNG
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η μάχη για τα Στενά του Ορμούζ – Το Μπαχρέιν ζητά στρατιωτική παρέμβαση
- Η απόφαση – καταπέλτης για τις ευθύνες του δημοσίου στα Τέμπη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








