Ο Γενικός Δείκτης κινείται στις 1.388,47 μονάδες με άνοδο 0,84% και ο τζίρος στα 13,5 εκατ. ευρώ
Με την ολοκλήρωση της μεγάλης ανταπόκρισης στη δημόσια προσφορά του Ελ. Βενιζέλος, η σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών δείχνει να έχει βάλει πλέον στο στόχαστρο και τις 1.400 μονάδες.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης κινείται στις 1.388,47 μονάδες με άνοδο 0,84% και ο τζίρος στα 13,5 εκατ. ευρώ ενώ ο όγκος των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,6 εκατ. τεμάχια. Άνοδο 0,79% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 3.384,80 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης κέρδη 1,15% στις 1.215,34 μονάδες.
Ως προς το ταμπλό, η Alpha Bank σημειώνει κέρδη 2,3%, και η Τράπεζα Πειραιώς με την Εθνική Τράπεζα ενισχύονται κατά 1,3% καταλαμβάνοντας τις τρεις πρώτες θέσεις του τζίρου, ενώ η Eurobank ενισχύεται ελαφρώς κατά 0,4% στην πέμπτη θέση σε αξία συναλλαγών.
Παράλληλα, η ΔΕΗ ενισχύεται κατά 0,8%, η ΤΙΤΑΝ με 1% σε νέα ιστορικά υψηλά, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι στο +0,85%, ενώ οι Elval Halcor και Βιοχάλκο με +1,9% και 2,6% αντίστοιχα.
Μόνο ο τίτλος της Autohellas κινείται πτωτικά και αυτό με μικρές απώλειες 0,3%.
Στη μεσαία κεφαλαιοποίηση τα ΕΧΑΕ σημειώνουν ισχυρά κέρδη 2%, η ΑΒΑΞ πραγματοποιεί άλμα 3%, και Intralot, ΑΔΜΗΕ, Κρι Κρι ενισχύονται όλες άνω του 1,3%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις