Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 85 μετοχές κινούνται πτωτικά, έξι μετοχές σημειώνουν άνοδο, ενώ πέντε μετοχές παραμένουν αμετάβλητες
Στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου σημειώνει πτώση 1,89% και διαμορφώνεται στις 1.819,99 μονάδες, χάνοντας περίπου 35 μονάδες σε σχέση με το κλείσιμο της Πέμπτης (1.854,98 μονάδες).
Το τόξο των ημερήσιων διακυμάνσεων εκτείνεται σε εννέα μονάδες (από 1.821,51 έως 1.830,31 μονάδες), με τον τζίρο των συναλλαγών να κυμαίνεται στα 59 εκατ. ευρώ.
Στον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (-1,7% και 4.549 μονάδες), η μετοχή της Aegean συρρικνώνεται στο -3,44% και τα 12,3 ευρώ, καθώς οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή δεν ευνοούν την ταξιδιωτική ζήτηση.
Κατά τουλάχιστον -2% υποχωρούν και οι μετοχές των Sarantis – ΟΠΑΠ – Ελλάκτωρ – Aktor – Cenergy, ενώ οι μετοχές των Helleniq Energy, Jumbo, Metlen, Titan Cement, Viohalco, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ, ΔΑΑ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΕΥΔΑΠ και Motor Oil χάνουν άνω του -1%. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι όλα τα blue chips κινούνται σε αρνητικό έδαφος.
Συνολικά στο χρηματιστηριακό ταμπλό, 85 μετοχές κινούνται πτωτικά, έξι μετοχές σημειώνουν άνοδο, ενώ πέντε μετοχές παραμένουν αμετάβλητες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Hay Group A.E.: Άλμα τζίρου και κερδοφορίας στη χρήση 2024/25
- Γιατί η Νίκαια δεν θέλει να πάει στη συνάντηση με Μητσοτάκη
- Ρωσία για Οικουμενικό Πατριάρχη: «Διαλύει το σώμα της Εκκλησίας, έχει συμμάχους εθνικιστές και νεοναζί»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη – Βουτιά 4% από Heineken
- Τζάνετ Γέλεν: H έρευνα κατά Πάουελ είναι «εξαιρετικά ανατριχιαστική» και η αγορά θα πρέπει να ανησυχήσει
- Χρηματιστήριο: Στο 69% αυξήθηκαν οι συναλλαγές των ξένων επενδυτών τoν Δεκέμβριο
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Λευκό τοπίο στην Πάρνηθα – Τα πρώτα χιόνια στην Αττική (βίντεο)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








