«Προσβλέπω στη συζήτησή μας και στη μελλοντική συνεργασία μας» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον πρόεδρο της Κύπρου
«Έχουμε κοινούς στόχους, κοινές επιδιώξεις και κοινές προκλήσεις και η συνεργασία πρέπει να θεωρείται δεδομένη» δήλωσε ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.
«Θέλω να σε συγχαρώ για την εκλογή σου και προσδοκώ να συνεχιστεί η συνεργασία που υπήρχε πάντα με την αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με όλους τους αρχηγούς» ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης.
Χαιρέτισε παράλληλα το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε η πρώτη επίσκεψή του εκτός Ελλάδος να είναι στην Κύπρο, κάτι που – όπως παρατήρησε – είναι συμβολικής και ουσιαστικής σημασίας.
«Προσβλέπω στη συζήτησή μας και στη μελλοντική συνεργασία μας» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Κασσελάκης.
Σημείωσε παράλληλα ότι ο κ. Χριστοδουλίδης ήταν ο πρώτος ηγέτης που του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Κατάθεση στεφάνου στον Τύμβο Μακεδονίτισσας
Το πρόγραμμα του κ. Κασσελάκη στην Κύπρο ξεκίνησε με την κατάθεση στεφάνου στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, ενώ ακολούθως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα.
Ο κ. Κασσελάκης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Jan Κaras: Ο CEO του ΟΠΑΠ επενδύει στην Ελλάδα
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις