Την είδηση του θανάτου έκαναν γνωστή με ανακοίνωσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εκπαιδευτήρια
Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Γείτονας, ιδρυτής των ομώνυμων εκπαιδευτηρίων. Την είδηση του θανάτου γνωστοποίησαν τα εκπαιδευτήρια με μήνυμα που ανάρτησαν στα μέσα δικτύωσης.
Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και τα Εκπαιδευτήρια θα παραμείνουν κλειστά.
Η ανακοίνωση των εκπαιδευτηρίων
Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον ιδρυτή του σχολείου μας, Χρήστο Γείτονα. Ο Χρήστος Γείτονας υπήρξε οραματιστής της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας που καθοδήγησε το CGS για πέντε δεκαετίες. Η κληρονομιά του συνεχίζει να ζει μέσα από το έργο μας, και θα παραμείνει ανεξίτηλη στην ιστορία του σχολείου, των μαθητών, των αποφοίτων και των συνεργατών μας.
Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, η οικογένεια του CGS θα αποχαιρετήσει τον πατέρα της. Την ημέρα αυτή το σχολείο θα παραμείνει κλειστό. Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν δωρεά στην Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’, στηρίζοντας έτσι ένα σκοπό που ήταν πάντα κοντά στην καρδιά του.
Ο Χρήστος Γείτονας είχε αναφέρει ότι «κάθε ημέρα έφευγα έξι η ώρα το πρωί από το σπίτι μου, και ερχόμουν στο σχολείο και υποδεχόμουν του μαθητές και του εκπαιδευτικούς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Αύξηση 2,3% του ΑΕΠ το 2024 – Κινητήριος “μοχλός” επενδύσεις και κατανάλωση
- METLEN: Ολοκλήρωσε τη χρηματοδότηση χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών στην Αυστραλία
- Θ. Κιουρτζής: “Εγινε μεγάλος ντόρος για τις αυξήσεις στα καύσιμα λόγω Μέσης Ανατολής”
- Σύρος: Στην ελίτ των ευρωπαϊκών πολιτιστικών προορισμών
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
- Ιαπωνία: Η κεντρική τράπεζα διατηρεί τα επιτόκια – Μειώνει σταδιακά τις αγορές ομολόγων
- Θερινή σεζόν 2025: Ποιοι τουρίστες γυρίζουν την πλάτη σε Μύκονο και Σαντορίνη
- Στη Μονή Βατοπαιδίου εγκαταστάθηκε έργο αποθήκευσης ενέργειας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις