Οι επιθέσεις αποδίδονται στο Ισραήλ
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν προχώρησαν σε μια προειδοποίηση την Κυριακή, δηλώνοντας ότι ισραηλινά πανεπιστήμια, καθώς και παραρτήματα αμερικανικών πανεπιστημίων στην περιοχή, ενδέχεται να αποτελέσουν «νόμιμους στόχους».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που μεταδόθηκε από κρατικά μέσα ενημέρωσης, η Τεχεράνη θέτει σαφές τελεσίγραφο προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Συγκεκριμένα, καλεί την αμερικανική κυβέρνηση να καταδικάσει επισήμως τους πρόσφατους βομβαρδισμούς ιρανικών πανεπιστημίων έως τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Μαρτίου. Σε αντίθετη περίπτωση, αφήνεται να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν συνέπειες.
Παράλληλα, οι Φρουροί της Επανάστασης ζητούν από την Ουάσινγκτον να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ, ώστε να σταματήσουν οι επιθέσεις σε ιρανικά πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, τα οποία έχουν στοχοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αρμοδιότητες για την εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα αναλαμβάνει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων
- ΥΠΕΝ για Antinero: «Τα 667 εκατ. ευρώ δεν αφορούν μία σύμβαση – Τα έργα κρίνονται από τα στοιχεία και τα αποτελέσματα»
- Μήνυση από ΔΥΠΑ σε πολίτη που απείλησε εργαζόμενους στην Κηφισιά
- Φωτιά στα Αϊβαλιώτικα Βόλου
- Νεκρός ο αρχιμηχανικός του ελληνόκτητου bulk carrier στα Στενά του Ορμούζ
- Φωτιά στη Σαλαμίνα, στον Προφήτη Ηλία
- Πλαστικά Κρήτης: Προς εξαγορά της Naturplas Industrial στο Μαρόκο
- ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








