Παράλληλα, μείωσε τα έξοδα κατά 2% στα 13,35 δισεκατομμύρια δολάρια το δεύτερο τρίμηνο
Η Citigroup ανακοίνωσε τα οικονομικά μεγέθη του δεύτερου τριμήνου πριν από την εκκίνηση της συνεδρίασης της Wall Street την Παρασκευή.
Ειδικότερα, η μεγάλη αμερικανική τράπεζα ανακοίνωσε κέρδη 1,52 δολάρια ανά μετοχή έναντι πρόβλεψης για 1,39 δολ/μετοχή, ενώ τα έσοδά της διαμορφώθηκαν στα 20,13 δισ. δολάρια, ξεπερνώντας την εκτίμηση για 20,07 δισ. δολ.
Στον απόχη της ανακοίνωσης, η μετοχή της προσυνεδριακά ενισχύεται 2,1%.
Παράλληλα, μπόρεσε να μειώσει τα έξοδα κατά 2% στα 13,35 δισεκατομμύρια δολάρια το δεύτερο τρίμηνο, αν και, για το έτος, είναι πιθανό να βρεθούν στο άνω άκρο του εύρους των 53,5 έως 53,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Nωρίτερα αυτό το μήνα συμφώνησε να πληρώσει σχεδόν 136 εκατομμύρια δολάρια σε πρόστιμα στις ρυθμιστικές αρχές των τραπεζών των ΗΠΑ για «ανεπαρκή πρόοδο» στην επίλυση ορισμένων ζητημάτων.
«Τα αποτελέσματά μας δείχνουν την πρόοδο που σημειώνουμε στην εκτέλεση της στρατηγικής μας και το όφελος του διαφοροποιημένου επιχειρηματικού μας μοντέλου», δήλωσε η CEO, Τζέιν Φρέιζερ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ζωή Ζαχαριάδου: Από την Creta Farms, νέα HR Director στο Βιολογικό Χωριό
- ΗΠΑ: Έκτακτη παρέμβαση Τραμπ για την πληρωμή εργαζομένων στα αεροδρόμια
- ΠΑΣΟΚ: Αποκλείει μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ
- Ενας μήνας πόλεμος στο Ιράν
- Larry Fink: Χρειαζόμαστε περισσότερους υδραυλικούς και λιγότερους δικηγόρους στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Όλο και πιο ψηλά η τιμή του πετρελαίου κίνησης (diesel): Στα €2,10 η μέση τιμή στη χώρα
- Πόλεμος και Χρηματιστήριο: Τι σημαίνουν οι απώλειες των 17 δισ. ευρώ
- Missoni: Το Πάσχα το πρώτο ολοκληρωμένο κατάστημα στην Αθήνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








