«Μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας είναι να μεγαλώσουμε την αγορά»
Έτος νέων επενδύσεων, οι οποίες θα ξεπεράσουν τα 65 εκατ. ευρώ αναμένεται να είναι το 2025 για την εταιρεία Coca Cola 3E.
Αυτό τονίστηκε από τον νέο Γενικό Διευθυντή της Coca-Cola HBC Ελλάδας και Κύπρου, Svetoslav Atanasov, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα τόνισε πως «στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε. Μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας είναι να μεγαλώσουμε την αγορά».
Οι επενδύσεις αυτές θα κινηθούν σε διαφορετικά πεδία όπως σε υποδομές για την ενίσχυση της παραγωγικής δυναμικότητας, σε καινοτόμες δράσεις, αλλά και σε προωθητικές ενέργειες και προσφορές.
Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο κ. Athanasov από την εταιρεία θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στο κομμάτι της ανάπτυξης των υποδομών, και όπως είπε χαρακτηριστικά «θα έχουμε θετικές εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τις προωθητικές ενέργειες και τις προσφορές».
Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις του τρέχοντος έτους, ο Svetoslav Atanasov, εκτίμησε πως το τελευταίο τρίμηνο του 2024 η εταιρεία θα κινηθεί με αντίστοιχους ρυθμούς που κατέγραψε στο 9μηνο, επισημαίνοντας, από τη μία πλευρά, πως ο Νοέμβριος ήταν ένας «δύσκολος μήνας λόγω καιρού» και από την άλλη, το γεγονός ότι η περίοδος που διανύουμε, λόγω των εορτών, είναι «πολύ δυνατή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καρυστιανού εναντίον «συμμορίας» …
- Βορίζια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος των δύο τραυματιών
- Χρηστίδης προς Πιερρακάκη: Που πήγαν τα 250 εκατ. ευρώ της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ;
- ΕΛΑΣ: Δεκατέσσερις νεκροί σε 486 τροχαία τον Οκτώβριο, στην Αττική
- Κουτσούμπας: “Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι χρειάζονται στήριξη”
- Η λίστα με τα 51 καταστήματα των ΕΛΤΑ που βάζουν λουκέτο τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου
- Ρόδος: Στις 18 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τα νέα έργα στο διεθνές αεροδρόμιο
- ΗΠΑ: Θέλουν αποκατάσταση των στρατιωτικών διαύλων επικοινωνίας με την Κίνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








