Tα tsakiris sticks έκαναν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το 1971
Με ειδήσεις αποχαιρετά τη χρονιά η Coca Cola Τρία Έψιλον, σε ό,τι αφορά τα Chips Tsakiris, τα οποία βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιό της τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία θέλοντας να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το προϊόν, προχώρησε τους τελευταίους μήνες συνολικά σε επενδύσεις ύψους €0,4 εκατ. για την έρευνα και ανάπτυξή του, καθώς και για την εγκατάσταση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού στο εργοστάσιο των Tsakiris Chips στην Αταλάντη. Eξάλλου, αυτή η ενέργεια συμπίπτει και με το νέο λανσάρισμα των Tsakiris Chips της Coca-Cola Τρία Έψιλον, καθώς για πρώτη φορά κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά τα Tsakiris Sticks με αλάτι, σε συσκευασία Cup.
Κατά όσα ανέφερε στη διάρκεια εκδήλωσης ο διευθυντής του εργοστασίου της Tsakiris Chips στην Αταλάντη, Νικόλαος Κουτσιούρης «Θέλουμε το brand να συνεχίσει να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμη» προσθέτοντας ότι κάποιοι εργαζόμενοι βρίσκονται στη μονάδα της Αταλάντης από την έναρξή της, το 1997.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο αυτό θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της ευρύτερης περιοχής, απασχολεί 76 εργαζόμενους, ενώ μαζί με τους εργαζόμενους των άμεσων τοπικών συνεργατών του εργοστασίου, απασχολούνται στην περιοχή περισσότερα από 150 άτομα.
Αυτή η επένδυση είναι ένα ορόσημο στην πορεία της Tsakiris Chips, καθώς φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια ιστορίας στον κλάδο των σνακ. Ωστόσο, τα tsakiris sticks έκαναν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το 1971, κάποια χρόνια μετά τα κλασικά πατατάκια, κερδίζοντας το δικό τους μερίδιο ανάμεσα στο κοινό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καρυστιανού εναντίον «συμμορίας» …
- Βορίζια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος των δύο τραυματιών
- Χρηστίδης προς Πιερρακάκη: Που πήγαν τα 250 εκατ. ευρώ της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ;
- ΕΛΑΣ: Δεκατέσσερις νεκροί σε 486 τροχαία τον Οκτώβριο, στην Αττική
- Κουτσούμπας: “Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι χρειάζονται στήριξη”
- Η λίστα με τα 51 καταστήματα των ΕΛΤΑ που βάζουν λουκέτο τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου
- Ρόδος: Στις 18 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τα νέα έργα στο διεθνές αεροδρόμιο
- ΗΠΑ: Θέλουν αποκατάσταση των στρατιωτικών διαύλων επικοινωνίας με την Κίνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








