«Οι βουλευτές του ΚΚΕ θα βρεθούν την επόμενη ημέρα εκεί που έχουν υποσχεθεί: μπροστά στους αγώνες, δίπλα στους εργαζόμενους, στις λαϊκές δυνάμεις, στη νεολαία», ανέφερε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, στην πρώτη του δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών.
«Από τα σημερινά αποτελέσματα φαίνεται ότι η ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι συγκυριακή, ευκαιριακή. Δείχνει αγωνιστικούς δεσμούς» σημείωσε.
Ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι το ΚΚΕ παρουσίασε αύξηση σε ποσοστό και ψήφους σε σύγκριση με τον Μάιο.
Όπως ανέφερε, η μείωση σε βουλευτές σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, «οφείλεται στον καλπονοθευτικό νόμο της Ν.Δ. που κλέβει τις έδρες μας».
«Μέσα σε έναν αρνητικό συσχετισμό εκφράζεται μια δυναμική ανόδου» υπογράμμισε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στους 1.540 οι πλειστηριασμοί μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε για 95 λεπτά η αμαξοστοιχία 521 λόγω βλάβης στην τηλεδιοίκηση
- Περισσότεροι από 500 μετανάστες στην Κρήτη σε ένα 24ωρο
- Μητσοτάκης για τα μέτρα αύξησης εισοδημάτων που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ και για τους υδρογονάθρακες
- Το υπ. Εξωτερικών τιμά την μνήμη του Γιάννου Κρανιδιώτη
- Βλαβη σε αμαξοστοιχία στην Τιθορέα – Αναχώρησε με καθυστέρηση
- Πολιτική κρίση στη Γαλλία: Γαλλικές εταιρείες – και η Ελλάδα – δανείζονται φθηνότερα από το κράτος
- Τα 4 σημεία – κλειδιά του νέου φορολογικού για τους πολύτεκνους
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις