«Στόχος μας είναι ο όμιλος Fourlis να διαθέσει το 14% και να διευρύνει το free float τη εταιρείας»
Για τους στόχους της Trade Estates, εταιρείας του ομίλου Fourlis μίλησε σε συνέδριο για την ακίνητη περιουσία ο CEO, Δημήτρης Παπούλης.
Στην τοποθέτησή του, ο κ. Δημήτρης Παπούλης, διευθύνων σύμβουλος της Trade Estates ΑΕΕΑΠ, πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής, τόνισε χαρακτηριστικά: «Εμείς είδαμε τι κάνουν οι ώριμες αγορές. Παρατηρήσαμε ότι εστιάζουν προς μια εξειδίκευση, άλλοι στρέφονται στο ξενοδοχειακό, άλλοι στα logistics, άλλοι, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, ασχολούνται με gas stations, με κεραίες κ.λπ. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στον επενδυτή να έχει ένας εύρος επιλογών όσον αφορά την επενδυτική του στρατηγική».
Ο ίδιος αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της εταιρείας λέγοντας πως «στόχος μας είναι ο όμιλος Fourlis να διαθέσει το 14% και να διευρύνει το free float τη εταιρείας. Έχουμε σημαντικές συναντήσεις με επενδυτές του εξωτερικού».
Όλα αυτά συμβαίνουν όταν η εταιρεία έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στα εμπορικά πάρκα, με προσεχές σχέδιο το άνοιγμα, τον Νοέμβριο του 2024, του Top Parks στην Πάτρα, στο οποίο θα υπάρχουν σημαντικά brands της Ελληνικής αγοράς όπως ΙΚΕΑ, Moυστάκας κλπ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
- Κύπρος: Έλαβε αιτήματα για απομάκρυνση πολιτών της ΕΕ από τη Μ. Ανατολή
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη όλοι οι δείκτες παρά την ανάφλεξη στη Μ. Ανατολή
- Σαράντης: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου μέσω ακύρωσης 3,15 εκατ. ιδίων μετοχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις