Μετά την δολοφονική επίθεση ο 47χρονος διέφυγε και αναζητείται και μέσα στους χώρους του νοσοκομείου
Τραγικό θάνατο από τα χέρια ενός 47χρονου τρόφιμου στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί βρήκε μια 44χρονη επίσης ασθενής στο ίδιο νοσοκομείο σήμερα τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η δολοφονία συνέβη περίπου στις 4 τα ξημερώματα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες ο 47χρονος τραυμάτισε θανάσιμα την 44χρονη με ένα κομμάτι γυαλί.
Μετά την επίθεση, ο 47χρονος φέρεται να βγήκε από τον χώρο στον οποίο συνέβη το έγκλημα και να διέφυγε.
Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο βρίσκονται ήδη αστυνομικές δυνάμεις που διεξάγουν έρευνες τόσο εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος όσο και εκτός αυτού για τον εντοπισμό του 47χρονου δράστη.
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, περιπολικά της ΟΠΚΕ μπαινοβγαίνουν στο Δαφνί και αναζητούν τον 47χρονο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συναγερμός στο Κορωπί από πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση
- Σε κόκκινο συναγερμό η χώρα λόγω σφοδρών ανέμων – Εκτακτη σύσκεψη της επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου
- Σφίγγει τον κλοιό στον Χάρι Σάρτζεντ η κυβέρνηση Τραμπ για να αποχωρήσει από τη Βενεζουέλα
- Βήμα προς την ψηφοφορία για το Clarity Act στη Γερουσία των ΗΠΑ
- Υποχώρηση του πληθωρισμού στην Κίνα σε χαμηλό τριών μηνών
- Αύξηση του εμπορικού ελλείμματος της Γερμανίας με την Κίνα στο πρώτο μισό του 2026
- Τουρνάς: Πάνω από 400 πυρκαγιές σε ένα δύσκολο δεκαήμερο
- Σκληραίνει τη στάση της η Τεχεράνη απέναντι στις ΗΠΑ με αποκλεισμό των απευθείας επαφών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








