Με τη στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τις εταιρίες διαμεσολάβησης του Γεωργίου Μάστακα με έδρα τα Ιωάννινα και δραστηριότητα στην Βορειοδυτική Ελλάδα, η Howden Ελλάδας ολοκληρώνει άλλη μία χρονιά ταχύρρυθμης ανάπτυξης των εργασιών της και εντατικοποίησης της παρουσίας της σε αγορές – στόχους.
_x000D_
Όπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση ενοποίησης των εργασιών των εταιριών με επικεφαλής τον Γεώργιο Μάστακα και η ένταξη των συνεργατών τους στην Ηowden Hellas, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της πρόθεσης της εταιρίας να στηρίξει την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ήπειρο και στην ευρύτερη περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας. Η συνεργασία με την δυναμική ομάδα του Γ. Μάστακα στα Ιωάννινα, προσβλέπει τόσο στην αμεσότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων στην περιοχή, όσο και στην ανάπτυξη των νέων εργασιών, πάντοτε με γνώμονα την καλύτερη δυνατή κάλυψη των σύνθετων αναγκών του επιχειρείν.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Η Κωνσταντίνα Καπετανάκη, CEO Howden Hellas SA, καλωσορίζοντας τον Γ. Μάστακα και τους συνεργάτες του, υπογράμμισε: «Στόχος μας ήταν και πάντα θα είναι η προσέλκυση των πιο ικανών και πιο αξιόλογων στελεχών της ελληνικής αγοράς ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Μέχρι στιγμής, έχουμε υπηρετήσει τη στρατηγική αυτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σήμερα κλείνουμε μία εξαιρετικά επιτυχή χρονιά, με μία νέα δυναμική συνεργασία, που θα ενισχύσει περαιτέρω τους φιλόδοξους στόχους που έχουμε θέσει για το 2023, αλλά και την παρουσία μας στη Βορειοδυτική Ελλάδα. Η ένταξη του χαρτοφυλακίου εργασιών του Γ. Μάστακα, αλλά και των συνεργατών του στη μεγάλη οικογένεια της Howden Hellas, σηματοδοτεί μία μακροχρόνια επαγγελματική σχέση με ικανά στελέχη, που μοιράζονται μαζί μας τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα. Είμαι βέβαιη πως το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει γρήγορα κάθε προσδοκία».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σχεδόν 500.000 αιγοπρόβατα έχουν θανατωθεί λόγω της ευλογιάς
- Υπερταμείο: Οι πέντε ενδιαφερόμενοι για τη Μαρίνα Καλαμαριάς
- Wall Street: Οι ελπίδες για σύντομο τέλος του πολέμου στο Ιράν φέρνουν κέρδη
- Τραμπ προς Βρετανία: Πηγαίνετε να πάρετε το δικό σας πετρέλαιο από τα Στενά του Ορμούζ
- Fourlis: Επιταχύνεται η ανάπτυξη της Holland & Barrett στην Ελλάδα μέσω επένδυσης στον κλάδο του φαρμακείου
- Καφούνη (ΕΣΕΕ): Τρεις στις τέσσερις επιχειρήσεις δεν παρουσίασαν αύξηση στον τζίρο τους το 2025
- ΜcCormick: Εξαγοράζει τον κλάδο των τροφίμων της Unilever με 44,8 δισ. δολάρια
- DOTSOFT Α.Ε. - Οικονομική κατάσταση DOTSOFT Α.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








