Παραμένει σε ισχύ η προσφορά στο σταθερό μπλε τιμολόγιο myHomeEnter, όπου οι νέοι πελάτες έως 31/1/2026 μπορούν να «κλειδώσουν» σταθερή τιμή 0,115 €/kWh για 12 μήνες
Παρότι τον Δεκέμβριο καταγράφηκε άνοδος στη χονδρική τιμή ηλεκτρικής ενέργειας, η ΔΕΗ διατηρεί αμετάβλητη την τιμή του κυμαινόμενου πράσινου οικιακού τιμολογίου Γ1/Γ1Ν στα 0,139 €/kWh, εφαρμόζοντας έκπτωση 11%. Σημειώνεται ότι η τιμή του πράσινου τιμολογίου για τον Ιανουάριο 2026 είναι περίπου 10% χαμηλότερη σε σχέση με τον Ιανουάριο 2025, όταν είχε διαμορφωθεί στα 0,155 €/kWh.
Στις ζώνες χαμηλής χρέωσης, η τιμή του πράσινου τιμολογίου παραμένει επίσης σταθερή στα 0,125 €/kWh, προσφέροντας ουσιαστικό όφελος σε όσους διαθέτουν διζωνικό μετρητή και μπορούν να μεταφέρουν κατανάλωση στις ώρες μειωμένης χρέωσης.
Σε επίπεδο έτους, το 2025 η ΔΕΗ διέθετε το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο στην αγορά, υλοποιώντας εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες συνολικού ύψους 350 εκατ. ευρώ, ενισχύοντας στην πράξη τον ρόλο της ως αξιόπιστου παρόχου που στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά.
Στα προγράμματα που ανακοίνωσε, ξεχωρίζει η προωθητική ενέργεια στο σταθερό μπλε myHomeEnter, όπου οι νέοι πελάτες έως 31/1/2026 μπορούν να «κλειδώσουν» σταθερή τιμή 0,115 €/kWh για 12 μήνες.
Παράλληλα, η ΔΕΗ προτείνει και το σταθερό μπλε myHome Plan, με προωθητική ενέργεια 100€, καθώς και το myHome Online με προωθητική ενέργεια 50€. Όλα τα σταθερά προγράμματα προσφέρουν πρόσβαση στις ανταμοιβές του MyRewardsCoupons (μέσω του myΔΕΗ), ενώ ειδικά το myHome Plan ενεργοποιεί και πρόσθετες επιβραβεύσεις, όπως 6 μήνες δωρεάν συνδρομή Disney+. Για πελάτες με διζωνικό μετρητή, προτείνεται το σταθερό μπλε myHomeEnterTwo, με τιμή 0,095 €/kWh στις ώρες χαμηλής χρέωσης. Με σταθερή χρέωση ανά kWh και χωρίς προϋποθέσεις, τα μπλε προγράμματα προσφέρουν καλύτερο έλεγχο στο ενεργειακό κόστος και προστασία από τις διακυμάνσεις της χονδρικής.
Τέλος, το κίτρινο κυμαινόμενο τιμολόγιο ΔΕΗ myHome4All για τον Ιανουάριο διαμορφώνεται στα 0,138 €/kWh, με έκπτωση 21% στη βασική τιμή, παραμένοντας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά επίπεδα για όσους αναζητούν οικονομική επιλογή με ευελιξία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δευτερογενείς κυρώσεις κατά Ρωσίας: Νέο αμερικανικό μπλόκο σε πετρελαιοφόρο στον Ινδικό Ωκεανό
- Σημαντική ρύθμιση για Αττική Οδό: Κλειστό το τμήμα από Ασπρόπυργο έως Λεωφόρο Φυλής, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
- Στο έλεος της κακοκαιρίας μεγάλο τμήμα της χώρας – Σε ποιες περιοχές “χτύπησαν” οι θυελλώδεις άνεμοι και καταιγίδες
- “Στα μαχαίρια” Φίτσο και Ζελένσκι για τις ροές φυσικού αερίου από τη Ρωσία
- ΑΑΔΕ: Πώς δραστηριοποιούταν το κύκλωμα των «αχυρανθρώπων» και πώς εξαρθρώθηκε
- Τραμπ: Πάνω από 5 δισ. ευρώ θα δοθούν από το “Συμβούλιο Ειρήνης” για την ανοικοδόμηση της Γάζας
- Λαγκάρντ: «Υποστηρίζω περισσότερο υπέρ των κινήτρων παρά των φόρων»
- Ναβρότσκι: Η Πολωνία πρέπει να αναπτύξει τη δική της πυρηνική άμυνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








