Από την Deloitte πραγματοποιείται η αποτίμηση για τον προσδιορισμό της τιμής των μετοχών του 25% του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., ως αυτοτελούς συνόλου, που θα εξαγοράσει η ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε., όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ.
Ειδικότερα, “σχολιάζοντας δημοσιεύματα του τύπου και για την έγκυρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η ΔΕΗ Α.Ε. διευκρινίζει ότι στην τροπολογία στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο “Τροποποιήσεις διατάξεων της δασικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις” η οποία κατατέθηκε στις 10 Απριλίου 2017, δεν προσδιορίζεται η ακριβής τιμή εξαγοράς από τη ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. του 25% του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΔΜΗΕ Α.Ε. που κατέχει η ΔΕΗ Α.Ε., ούτε η τιμή αυτή συνδέεται με την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΔΕΗ Α.Ε. και την τότε χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής.
Για τον προσδιορισμό της τιμής των μετοχών του 25% του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΔΜΗΕ Α.Ε., ως αυτοτελούς συνόλου, που θα εξαγοράσει η ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε., διενεργείται σχετική αποτίμηση από την εταιρεία Deloitte”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καφούνης: Λήψη γενναίων μέτρων που θα γίνουν μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας
- Τράπεζα Πειραιώς: Μέση Ανατολή και δολάριο ενίσχυσαν σημαντικά τις τιμές σε πετρέλαιο και χρυσό
- Ακίνητα: Πολεοδομική ασφάλεια στη δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων
- Eurostat: Πάλι πάνω ο πληθωρισμός, στο 3,6% στην Ελλάδα τον Ιούνιο από 3,3%
- ΙΟΒΕ: Επιδείνωση του οικονομικού κλίματος τον Ιούνιο, υποχώρηση προσδοκιών σε Βιομηχανία και καταναλωτική εμπιστοσύνη
- Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού προτείνει ο εισαγγελέας
- Intralot: Σε προσωρινή αναστολή η διαπραγμάτευση της μετοχής στο Χρηματιστήριο
- Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις