Χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των δημοτών
«Πάρκο τσέπης» 344 τετραγωνικών μέτρων χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των δημοτών στη Μάνδρα Αττικής, δημιουργεί η ΔΕΗ Α.Ε. σε συνεργασία με το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας. Η ΔΕΗ Α.Ε., υλοποιεί το συγκεκριμένο έργο στο πλαίσιο προγράμματος κοινωνικής ευθύνης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Αρμόδιος Γ. Δρίκος, τόνισε:
«Με την αξιοποίηση και αναμόρφωση των ανεκμετάλλευτων δημόσιων χώρων, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών. Αυτό είναι το όραμά μας και αυτή την στρατηγική θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε.
Είναι ένα έργο που αποδεικνύει πως κάθε ελεύθερος χώρος μπορεί να γίνει πολύτιμος.
Η δημιουργία δημόσιων χώρων πρασίνου, οι οποίοι θα ενισχύσουν την κοινωνικοποίηση των πολιτών και θα συνεισφέρουν στην αισθητική και ποιοτική αναβάθμιση των γειτονιών μας, είναι μια συνεχής επιδίωξη και μια ανάγκη που καθίσταται ολοένα πιο επιτακτική».
Επίσης ο Δήμος αναφέρει ότι: «Τα «πάρκα τσέπης» (που διεθνώς αποκαλούνται “pocket parks”), είναι μοναδικές ευκαιρίες αξιοποίησης ανεκμετάλλευτων και εγκαταλελειμμένων χώρων που μετατρέπονται σε στολίδια πρασίνου προς όφελος των κατοίκων μας και προς την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος στο οποίο διαβιούν».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ριζικές αλλαγές στο Xbox εξετάζει η Microsoft με φόντο τρία σενάρια αναδιάρθρωσης
- Μήνυμα Μητσοτάκη για τις πολεοδομίες: Δεν υπάρχουν άβατα και ανέγγιχτοι
- Κάλπες στην Ελβετία για το ενδεχόμενο επιβολής ανώτατου ορίου στον πληθυσμό
- Ιαπωνική απόβαση στη Γροιλανδία για τα πολύτιμα μέταλλα του μέλλοντος
- Ιστορική πρεμιέρα για το Κουρασάο με τη Γερμανία και μεγάλο ντέρμπι στο Ολλανδία-Ιαπωνία
- Ξεκινούν τα ειδικά μαθήματα και οι πρακτικές δοκιμασίες για τις Πανελλαδικές 2026
- Μουντιαλική βόμβα από την Αυστραλία που “σκόρπισε” την Τουρκία στην πρεμιέρα (2-0)
- Ο Τραμπ προαναγγέλλει άμεση υπογραφή της συμφωνίας με το Ιράν
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







