Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνη Διαματάρη.
Ακολουθεί η δήλωση παραίτησης του Υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη, η οποία έγινε δεκτή από τον Πρωθυπουργό:
«Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες. Μόνο μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά στον Ελληνισμό. Για αυτό με μεγάλη τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού.
Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι προσωπικές επιθέσεις που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά, με σκοπό να πλήξουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ, καθώς και να υπονομεύσουν το έργο μου. Για τον λόγο αυτό, υπέβαλα, με πόνο ψυχής, στον Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή μου από τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Trastor: Άντλησε 150 εκατ. ευρώ από τη συνδυασμένη προσφορά νέων μετοχών
- Titan SA: Η ΓΣ ενέκρινε την διανομή μικτού μερίσματος 1,10 ευρώ ανά μετοχή
- Χρηματιστήριο: Βαριές απώλειες 2,26%, με βουτιά 3,52% από τις τράπεζες και ρευστοποιήσεις σε blue chips
- TITAN S.A. - Αποτελέσματα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων
- ΙΝΤΕΡΛΑΪΦ Α.Α.Ε.Γ.Α. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Austriacard: Στο γ’ τρίμηνο του 2026 η ολοκλήρωση της απόκτησης του 74,58% από την DNP
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







