«Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…» αναφέρει στην ανακοίνωσή του - Στους 7 οι υποψήφιοι μέχρι στιγμής...
Δεν τελειώνουν οι υποψήφιοι εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη… Μετά την Νάντια Γιαννακοπούλου, την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης.
Έτσι, ο κ. Κανελλάκης είναι ο έβδομος υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, μετά τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα, Παύλο Γερουλάνο, Μιλένα Αποστολάκη, Μιχάλη Κατρίνη και Νάντια Γιαννακοπούλου.
Η ανακοίνωση του Γιάννη Κανελλάκη
Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!
Μετά από τις τελευταίες εργασίες της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και τις ανακοινώσεις του προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και την παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και γνωστών, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία του κόμματος!
Σας θυμίζω ότι για πολλά χρόνια, ήμουν παρών στους αγώνες του κινήματος, με οραματιστή τον ηγέτη Ανδρέα και μάλιστα δύο φορές ήμουν και υποψήφιος βουλευτής. Ως μαχόμενος δημοσιογράφος για περίπου 40 χρόνια, ήμουν και παραμένω στην πρώτη γραμμή κοντά στους πολίτες και αναδεικνύω τα προβλήματα τους, από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στους οποίους εργαζόμουν και συνεργάζομαι, πιστός στις αξίες και την ιστορική διακήρυξη του κινήματος, Σε περίπτωση, που τα μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, με τιμήσουν με την ψήφο τους, θα συνεχίσω να μάχομαι και από το μετερίζι αυτό, υπέρ των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και κατά της καρεκλομανίας, καρεκλολατρείας και της εξουσιομανίας και σαφώς κατά των λαοκτόνων μέτρων!
Επίσης κατά της φτώχειας και της αισχροκέρδειας, όπως πάντοτε έπραξα και πράττω στην ζωή μου. Το κίνημα ΠΑΣΟΚ είναι για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού και να διεκδικεί τα καλύτερα για την χώρα και τους πολίτες της. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων! Το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε από τον λαό, για τον λαό και όχι για τους βαρόνους, διαπλεκόμενους, διεφθαρμένους και καρεκλοκένταυρους!
Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ..! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ιταλία: Δυο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα στο Άνω Αδίγη
- Πλακιάς: Όποιος στη δίκη για τα Τέμπη σπιλώσει την μνήμη των παιδιών μου, θα ισοπεδωθεί
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Θα υπάρξουν αποζημιώσεις εξ αιτίας των μέτρων για τον αφθώδης πυρετό
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων – 1 εκατ. ευρώ η ζημιά για το Δημόσιο
- Το στοίχημα της Μελόνι σε ένα δημοψήφισμα για το δικαστικό σύστημα
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Δίωξη για 4 κακουργήματα άσκησε ο εισαγγελέας στον γκαλερίστα
- Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2026
- Είκοσι χώρες δηλώνουν έτοιμες να συμβάλουν στο άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









