Το κατάστημα άνοιξε στην εκπνοή του 2023 και συγκεντρώνει όλη τη συλλογή των βιβλίων και παιχνιδιών της εταιρείας που λειτουργεί από το 1981
Με έτος ίδρυσης το 1981 η εταιρεία Desyllas που εδρεύει στο Περιστέρι και με κύρια δραστηριότητά της τα πρώτα χρόνια το παιδικό παιχνίδι, έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια και στις εκδόσεις και κυρίως στο παιδικό βιβλίο, ελληνικό και ξενόγλωσσο.
Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Αναστάσιος Δεσύλλας ενώ κατά όσα αναφέρονται στις οικονομικές της καταστάσεις μέχρι τις αρχές του 2023 απασχολούσε 47 άτομα.
Επιθυμία της διοίκησης τα τελευταία χρόνια ήταν να αποκτήσει ένα δικό της χώρο στο κέντρο της Αθήνας για την απευθείας διάθεση των προϊόντων της στους καταναλωτές. Μέχρι πρόσφατα η εταιρεία παρέδιδε τα προϊόντα της απευθείας στους συνεργάτες της, προκειμένου εκείνοι να τα διαθέσουν στο κοινό, χωρίς να διαθέτει δικό της σημείο πώλησης.
Στο τέλος του 2023, η Desyllas άνοιξε δικό της κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Ιπποκράτους όπου έχουν επίσης σημεία λιανικής και άλλοι γνωστοί εκδοτικοί οίκοι. Στιο κατάστημα διαθέτει προς πώληση όλη τη σειρά παιχνιδιών και βιβλίων της εταιρείας.
Το κατάστημα αποτελεί ένα σημείο αναγνώρισης εταιρείας για το κοινό και συνεχιζει τις συνεργασίες με τα μεγάλα καταστήματα που έχει εδραιώσει τα τελευταία χρόνια και με την διάθεση των προϊόντων της στην υπόλοιπη Ελλάδα, στοχεύοντας στην επέκταση του δικτύου διανομής και την αύξηση των πωλήσεων.
Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας Desyllas, σύμφωνα με τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό, έφθασε το 2022 τα 6,472 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία παρουσίασε επίσης κέρδη προ φόρων 277.954 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις