Ο Πρωθυπουργός διεγνώσθη θετικός στην γρίπη Α Η1Ν1 και παραμένει σπίτι του
Διαδικτυακά αναμένεται να «παραστεί» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο «J.P. Morgan Greece Investment Forum», που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Νέα Υόρκη την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι μετά το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, ο πρωθυπουργός διεγνώσθη θετικός στην γρίπη Α Η1Ν1 και παραμένει σπίτι του.
Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χθες, ερωτηθείς σχετικά με την κατάσταση της υγεία του πρωθυπουργού είχε δηλώσει: «Η επικείμενη επίσκεψη του στις ΗΠΑ καθίσταται αμφίβολη, εώς πολύ δύσκολο να γίνει. Εφ όσον χρειαστεί, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε τηλεδιασκέψεις, ενώ για τις επόμενες ώρες θα επαναξιολογείται το πρωθυπουργικό πρόγραμμα με βάση την πορεία της γρίπης. Εάν η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου δεν γίνει αύριο θα υπάρξει μία ολιγοήμερη αναβολή του, σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε»
Υπενθυμίζεται, ότι ο πρωθυπουργός στις ΗΠΑ επρόκειτο να λάβει μέρος στο διεθνές φόρουμ της J.P. Morgan, και να έχει μακρά σειρά επαφών με επενδυτές και υψηλόβαθμα στελέχη της Ομογένειας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις