Η Μύκονος, αποτελεί έναν από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς τους και σχεδόν κάθε καλοκαίρι
Τη Μύκονο επέλεξαν για άλλη μια χρονιά η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με τα τρία παιδιά τους.
Το αγαπημένο ζευγάρι πραγματοποίησε μια βραδινή βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού, προσελκύοντας τα βλέμματα με τη χαλαρή τους διάθεση. Η Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε ένα πολύχρωμο καλοκαιρινό φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τη φρεσκάδα και τη φυσική της ομορφιά.
Χαμογελαστοί και κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, απολαμβάνοντας τον νυχτερινό παλμό του νησιού.
Η Μύκονος, άλλωστε, αποτελεί έναν από τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς τους και σχεδόν κάθε καλοκαίρι ταξιδεύουν για το κοσμοπολίτικο νησί, πάντα βέβαια μαζί με τα τρία τους παιδιά, τον Σπύρο, την Μάργκω και τον Κωνσταντίνο.
Δες τις φωτογραφίες:


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης από τη Fitch: Η Ελλάδα αναβαθμίστηκε σε BBB με σταθερές προοπτικές
- Lamda Development: Στο 3,8% η απόδοση των ομολογιών, 1,54 φορά η κάλυψη της δημόσιας προσφοράς
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών της εβδομάδας που έρχεται
- Και ο Κόκκαλης μέσω Intracom στην αύξηση κεφαλαίου της Regency Hellenic Investments S.A.
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν πτωτικά, αλλά με εβδομαδιαία κέρδη 1,2%
- Ελβετία: Επενδύσεις 200 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ, ως αντάλλαγμα για τη μείωση των δασμών
- Η Λάμψα επενδύει σε τουρισμό και καζίνο μέσω της Regency Hellenic Investments S.A.
- Τράπεζα Πειραιώς: Στις 5 Δεκεμβρίου η ΓΣ για την απορρόφηση της Πειραιώς Holdings
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








