Ελλάδα

Διαμαρτυρία την Τετάρτη σε Intrum και doValue για πλειστηριασμούς σπιτιών

Ο Tάσος Πανούσης της doValue.

Από το ΠΑΜΕ

«Η εβδομάδα των παθών δεν έχει τέλος για τα λαϊκά νοικοκυριά» καθώς συνεχίζονται αμείωτοι οι πλειστηριασμοί», σημειώνει το ΠΑΜΕ και καλεί σε κινητοποίηση την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 10 π.μ. στην «INTRUM» και την ίδια μέρα, στις 12 μ. στην «do Value». Και οι δύο εταιρείες συλλέγουν οφειλές μη εξυπηρετούμενων δανείων και μεταξύ άλλων βγάζουν σε πλειστηριασμούς τα περιουσιακά στοιχεία των οφειλετών.

Και η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ συνεχίζει ως εξής:

«Δεν έχει τέλος η ασυδοσία των τοκογλύφων που έχουν πέσει επάνω στις κατοικίες βλέποντας τα απίστευτα κέρδη που αποκομίζουν από την εκμετάλλευσή τους.

Ολόκληρες οικογένειες με σοβαρά προβλήματα ξεσπιτώνονται χωρίς έλεος. Άλλοι με μικρά παιδιά που πάνε ακόμα σχολείο, άλλοι που τρέχουν στα νοσοκομεία για λόγους υγείας, βρίσκονται με τελεσίγραφα στα χέρια για έξωση.

Κανείς δεν είναι μόνος.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Κάθε χώρος δουλειάς και κάθε γειτονιά να γίνουν κάστρα αλληλεγγύης και αγώνα. Για τη λαϊκή οικογένεια η εβδομάδα των παθών δεν έχει τέλος, ενώ για τα κοράκια κάθε μέρα είναι ανάσταση κερδών.

Καλούμε τα σωματεία και μαζικούς φορείς να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους που προσπαθούν να σώσουν τα σπίτια τους.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu