Σε μια ιδιαίτερα… προκλητική δήλωση προχώρησε ο Josef Joffe, αρθρογράφος της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit αναφερόμενος στο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.
Όπως δήλωσε σε πάνελ του ARD, ο ευκολότερος τρόπος για να μπει ένα τέλος στην «καταστροφή Trump» είναι η δολοφονία του προέδρου στον Λευκό Οίκο.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας θεατής απηύθυνε το ερώτημα εάν υπάρχει κάποιος τρόπος για την αμφισβήτηση της αξιοπιστίας του Trump και το τέλος της καταστροφής.
«Χρειάζεται η πλειοψηφία των 2/3 της Γερουσίας προκειμένου να απομακρυνθεί από τον Λευκό Οίκο» απάντησε μία γυναίκα που συμμετείχε στο πάνελ προσθέτοντας όμως ότι αυτό είναι πολύ δύσκολα να συμβεί καθώς υπάρχουν πολιτικά και νομικά εμπόδια.
Επισημαίνεται ότι πρόσφατα ο Joffe είχε γράψει ένα άρθρο στον Guardian όπου τόνισε ότι ο Trump θα προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στην Ευρώπη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανοδος 1% για το πετρέλαιο καθώς η κρίση στο Ιράν διαταράσσει τον εφοδιασμό
- Αιματοχυσία σε Κουβέιτ και Βηρυτό ενώ η πολεμική σύρραξη διευρύνεται
- Καιρός: Αίθριος σήμερα – Πότε έρχονται βροχές, τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο
- Wall Street: Κλείσιμο με πτώση λόγω Ιράν
- Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Σε άλλον βγάλανε το όνομα, όμως άλλος έχει τη χάρη και την ευθύνη
- Το σχέδιο τριετίας του Υπερταμείου για εκσυγχρονισμό υποδομών, προσέλκυση επενδυτών και έμφαση στη νέα οικονομία – Στόχος μερίσματα 700 εκατ. στο Δημόσιο
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Ν. 3556/2007: Γνωστοποίηση Σημαντικών Συμμετοχών Ν. 3556/2007
- Ο Τραμπ «αδειάζει» τον Ρούμπιο: Το Ισραήλ δεν ανάγκασε τις ΗΠΑ να επιτεθούν στο Ιράν – To «καρφί» για τον Στάρμερ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







