Αθλητισμός

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή με την υποστήριξη της ΔΕΗ

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και ολοκληρώθηκεστο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας

Μοναδικές στιγμές αγωνιστικής δράσης και συγκίνησης, κατά μήκος της διαδρομής του, από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα, τοποθετώντας την Ελλάδα στο διεθνές προσκήνιο, έζησαν όσοι βρέθηκαν και παρακολούθησαν τον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024.

Η ΔΕΗ, στο πλαίσιο προώθησης του ποδηλάτου και όλων των μορφών του ως μέσο άθλησης και βιώσιμης μετακίνησης, στήριξε, για 3η συνεχή χρονιά, τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του αγώνα. Μέσα από τα ΔΕΗ fan zones έδωσε «ενέργεια» σε όλες τις πόλεις της διαδρομής, ενημερώνοντας μικρούς και μεγάλους για τα οφέλη του ποδηλάτου.

ΔΕΗ International Tour of Hellas – Stage 3, Karditsa-Karpenisi (Velouchi), 17/5/2024. Photo: Nassos Triantafyllou / Cycling Greece

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 ξεκίνησε το συναρπαστικό ταξίδι του από την Θεσσαλονίκη, στις 15 Μαΐου και ολοκληρώθηκε, μετά από 5 ημέρες συνεχούς αγωνιστικής δράσης, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας, στις 19 Μαΐου. Ανάμεσα στις 20 ομάδες και τους 120 αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα, συμμετείχαν και οι 6 αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας με την υποστήριξη της ΔΕΗ. Οι ποδηλάτες διένυσαν μία έντονη και εντυπωσιακή διαδρομή μήκους 757,02 χλμ., περνώντας μέσα από τέσσερεις περιφέρειες και διεκδικώντας τη μεγάλη νίκη.

Η τελευταία διαδρομή του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024, η οποία ξεκίνησε από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και διέσχισε την αθηναϊκή Ριβιέρα, κατέληξε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για την απονομή των τίτλων. Ο Αυστριακός Ρικάρντο Τσόιντλ αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού αγώνα και φόρεσε την γαλάζια φανέλα της ΔΕΗ, αφού παρέμεινε πρώτος στην γενική κατάταξη της αγωνιστικής διαδρομής.

ΔΕΗ International Tour of Hellas – Stage 3, Karditsa-Karpenisi (Velouchi), 17/5/2024. Photo: Nassos Triantafyllou / Cycling Greece

Η Γενική Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας Ομίλου ΔΕΗ, κ. Σοφία Δήμτσα δήλωσε: «Ένα μεγάλο μπράβο, εκ μέρους της ΔΕΗ, σε όλους τους αθλητές του αγώνα που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές μέσα από μία έντονη και ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή, όπως η φετινή. Πολλά συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την άψογη διοργάνωση. Η ΔΕΗ στηρίζει με υπερηφάνεια ένα τόσο σημαντικό εθνικό θεσμό και επιβεβαιώνει την στρατηγική δέσμευσή της για ένα μέλλον καλύτερο και πιο βιώσιμο για όλους, προωθώντας το ποδήλατο και όλες τις εκδοχές του ως μέσο αθλητισμού, ψυχαγωγίας και πράσινης μετακίνησης».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu