O νευρολόγος του «Σισμανογλείου» έκρινε ότι χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος, ζήτησε την μεταφορά της στην Νευρολογική Κλινική του «Ευαγγελισμού» καθώς το «Σισμανόγλειο» δεν έχει Νευρολογική κλινική
Ανάρτηση σχετικά με την υπόθεση της Λένας Σαμαρά από τους γιατρούς του ΕΣΥ πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Παρασκευής.
Ο κ. Γεωργιάδης διευκρινίζει –«επειδή η γνωστή τοξικότητα και κακία των πολιτικών μας αντιπάλων δεν σέβεται ούτε τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, ούτε την τραγωδία που βιώνει η οικογένεια Σαμαρά», όπως λέει – πως «η Λένα Σαμαρά εξετάστηκε πλήρως και ενδελεχώς με όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις στο “Σισμανόγλειο” Νοσοκομείο το οποίο είχε και νευρολόγο, ο οποίος και την εξέτασε και αυτός κανονικά».
«Δεδομένου ότι ο νευρολόγος του “Σισμανογλείου” έκρινε ότι χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος, ζήτησε την μεταφορά της στην Νευρολογική Κλινική του “Ευαγγελισμού”, καθώς το “Σισμανόγλειο” δεν έχει Νευρολογική κλινική. Οχι δεν έχει νευρολόγο, νευρολόγο έχει, ήταν εκεί και την εξέτασε κανονικά όπως ιατρικά προβλέπεται, αλλά δεν έχει από τον οργανισμό του Νευρολογική κλινική», συμπληρώνει ο υπουργός Υγείας.
Η ανάρτηση Γεωργιάδη:
Επειδή η γνωστή τοξικότητα και κακία των πολιτικών μας αντιπάλων δεν σέβεται ούτε τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, ούτε την τραγωδία που βιώνει η οικογένεια Σαμαρά, αναγκάζομαι να διευκρινίσω τα εξής. Η Λένα Σαμαρά εξετάστηκε πλήρως και ενδελεχώς με όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο το οποίο είχε και νευρολόγο ο οποίος και την εξέτασε και αυτός κανονικά.
Δεδομένου ότι ο νευρολόγος του «Σισμανογλείου» έκρινε ότι χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος, ζήτησε την μεταφορά της στην Νευρολογική Κλινική του «Ευαγγελισμού» καθώς το «Σισμανόγλειο» δεν έχει Νευρολογική κλινική. Όχι δεν έχει νευρολόγο, νευρολόγο έχει, ήταν εκεί και την εξέτασε κανονικά όπως ιατρικά προβλέπεται, αλλά δεν έχει από τον οργανισμό του Νευρολογική κλινική. Μεταφέρθηκε λοιπόν στον «Ευαγγελισμό» και παραδόθηκε από το ένα Νοσοκομείο στο άλλο με απόλυτη ασφάλεια. Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό. Ένας νέος άνθρωπος έφυγε και μία οικογένεια πενθεί.
Επειδή η γνωστή τοξικότητα και κακία των πολιτικών μας αντιπάλων δεν σέβεται ούτε τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, ούτε την τραγωδία που βιώνει η οικογένεια Σαμαρά, αναγκάζομαι να διευκρινίσω τα εξής. Η Λένα Σαμαρά εξετάστηκε πλήρως και ενδελεχώς με όλες τις προβλεπόμενες εξετάσεις…
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) August 8, 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αρκαδία: Στο ΕΣΠΑ η μετατροπή του πρώην Ταπητουργείου Αγίου Πέτρου σε κέντρο πολιτισμού
- Μεντβέντεφ: Casus belli η κατάσχεση παγωμένων ρωσικών στοιχείων
- ΑΔΜΗΕ: Aνοιχτός διαγωνισμός ύψους 1,9 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του ΚΥΤ Λαυρίου
- TUI: Στα ύψη η ζήτηση για Ελλάδα τη Black Friday – Σάμος και Χαλκιδική ανάμεσα στις επιλογές
- Οικοδόμοι: Πανελλαδική 24ωρη απεργία στις 10 Δεκεμβρίου
- Κωνσταντίνος Τσαπράλης: Αποχώρησε ο επικεφαλής marketing από τον όμιλο Ηρακλής
- DeepSeek: Παρουσίασε δύο νέα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης
- Σε πτώση το δολάριο, στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 7 εβδομάδων το ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









