Δυσαρέσκεια των πολιτών για τους κυβερνητικούς χειρισμούς καταγράφεται στην δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega - 61% έχει αρνητική γνώμη για την κυβέρνηση
Δυσαρέσκεια για τους κυβερνητικούς χειρισμούς καταγράφεται σε δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega με τους πολίτες να ανησυχούν για την ακρίβεια και την ασφάλεια λόγω και των πρόσφατων φυσικών καταστροφών.
Το 66% των πολιτών απαντά ότι πηγαίνουμε «προς τη λάθος κατεύθυνση» και μόλις το 28% ότι πηγαίνουμε προς τη σωστή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις 19-20 Ιουλίου 48% υποστήριξαν ότι τα πράγματα πάνε προς τη λάθος κατεύθυνση και 44% ότι πάνε προς τη σωστή.
Η ακρίβεια είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για το 29%, όμως έχει ιδιαίτερη σημασία ότι το 15% θεωρεί ως μεγαλύτερο πρόβλημα την ανασφάλεια και την ανεπάρκεια της κυβέρνησης (απάντηση που τον Ιούνιο έδινε μόνο το 3%).
Αντίστοιχα, σημασία έχει ότι το 9% ιεραρχεί ως σημαντικότερο πρόβλημα τις φυσικές καταστροφές, απάντηση που δεν καταγραφόταν σε προηγούμενες έρευνες.
Το 61% έχει αρνητική γνώμη για την κυβέρνηση και μόνο το 32% έχει θετική γνώμη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μυθικό συμβόλαιο ο Ντόντσιτς 165 εκατ. δολ. με Lakers για τρία χρόνια
- Ο Τραμπ απέλυσε αξιωματούχο του υπουργείου Εργασίας επειδή δεν του άρεσαν τα στοιχεία για την απασχόληση
- Θερινές διακοπές: Φιλικά σπίτια και φθηνά πακέτα επιλέγουν οι Ελληνες
- Berkshire Hathaway: Μείωση 4% στα λειτουργικά κέρδη το β’ τρίμηνο 2025
- Τραμπ: Ο Πάουελ πρέπει να παραιτηθεί όπως έκανε η Κούγκλερ
- Αποσωληνώθηκε ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία
- Γκίκας: Μονάδα αφαλάτωσης στην Ανδρο λόγω λειψυδρίας
- Κυβερνητικές πηγές: Περίεργο ο Ανδρουλάκης να επιτίθεται σε κάποια πανεπιστήμια και σε άλλα όχι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις