Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου
Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2024 που αφορά, μεταξύ άλλων, στην πλήρωση 787 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Αστυνομία.
Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.
Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.
Ενστάσεις υποβάλλονται από σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 8:00 έως και την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ www.asep.gr ακολουθώντας τη διαδρομή Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – > ΕΝΣΤΑΣΗ.
Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ, αλλιώς η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων www.gsis.gr μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».
Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ»), ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων www.gsis.gr. Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου πριν την υποβολή της ένστασής του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 8,1% υποχώρησε η ανεργία τον Αύγουστο από 8,3% τον Ιούλιο
- Ανδρουλάκης, κατά κυβέρνησης για ΟΠΕΚΕΠΕ, διαφθορά, θεσμούς, τράπεζες
- Τσεχία – Εκλογές: Ο δισεκατομμυριούχος Αντρέι Μπάμπις διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας
- Λάουρα Κοβέσι: «Το οικονομικό έγκλημα και η διαφθορά μπορεί να σκοτώσουν. Παράδειγμα τα Τέμπη»
- COSMOTE TELEKOM – METLEN: Eνιαία πρόταση για το νοικοκυριό που συνδυάζει Internet και ρεύμα
- Ταχιάος για Καστέλλι: Ραγδαία η πρόοδος των εργασιών, συζητάμε το θέμα του ραντάρ
- Intralot: Στα 1,07 έως 1,12 ευρώ το εύρος τιμών για την αύξηση κεφαλαίου
- ΕΚΤΕΡ: Σύμβαση 16,7 εκατ. ευρώ για μετατροπή κτηρίου σε κατοικίες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις