Τα προϊόντα προέρχονται από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς
Τα αγαπημένα όσπρια της σειράς «ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη» ξεχώρισαν στα Superior Taste Awards 2025, αποσπώντας βραβείο ανώτερης γεύσης και επιβεβαιώνοντας ότι τα προϊόντα της ελληνικής γης μπορούν να σταθούν με αξιώσεις στη διεθνή σκηνή. Συγκεκριμένα, τα Ρεβύθια Μικρόσπερμα Γρεβενών και οι Φακές Χονδρές Λάρισας των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασαν από ένα αστέρι Superior Taste Award, ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα από όλο τον κόσμο που συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση.
Τα δύο αυτά προϊόντα, που προέρχονται από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς, ξεχώρισαν για την πλούσια γεύση, το άρωμα και την ποιότητα της πρώτης ύλης. Τα Ρεβύθια Μικρόσπερμα Γρεβενών, με τη χαρακτηριστική τους υφή, και οι Φακές Χονδρές Λάρισας, που φημίζονται για το «γεμάτο» σώμα τους, αναδεικνύουν στην πράξη τη δέσμευση της ΑΒ να φέρνει στο τραπέζι των καταναλωτών αυθεντικά ελληνικά προϊόντα που τιμούν την τοπική παράδοση.
Η διάκριση αυτή ενισχύει τη φιλοσοφία της σειράς «ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη», η οποία αναδεικνύει τον πλούτο της ελληνικής παραγωγής και στηρίζει τους ανθρώπους πίσω από τα προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας, που μετατρέπουν τη γνώση και την εμπειρία τους σε προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Τα Superior Taste Awards αποτελούν έναν από τους πιο αναγνωρισμένους διεθνείς θεσμούς αξιολόγησης γεύσης παγκοσμίως. Διοργανώνονται κάθε χρόνο από το International Taste Institute στις Βρυξέλλες και βασίζονται σε τυφλές δοκιμές από περισσότερους από 250 κορυφαίους σεφ και σομελιέ από όλο τον κόσμο. Η απονομή των αστεριών του Superior Taste Award θεωρείται μία από τις εγκυρότερες πιστοποιήσεις γεύσης διεθνώς, αναγνωρίζοντας προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη γεύση, το άρωμα, την υφή και τη συνολική τους ποιότητα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ερντογάν σε Τραμπ για εκεχειρία: «Το παράθυρο ευκαιρίας δύο εβδομάδων πρέπει να αξιοποιηθεί»
- Alpha Trust: Εξωχρηματιστηριακή διάθεση 1,6 εκατ. μετοχών από Ταμβακάκη, Αίσωπο και Χατζηδάκη
- Το Ιράν απειλεί να αποσυρθεί από τη συμφωνία εκεχειρίας αν συνεχιστούν οι επιθέσεις Ισραήλ στον Λίβανο
- Μπλε Κέδρος: Απέκτησε ακίνητο στην Αθήνα έναντι 695.000 ευρώ
- Μουζάκης: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών
- Xέγκσεθ: Αν το Ιράν δεν παραδώσει το ουράνιο θα το πάρουμε «με κάθε μέσο»
- Premia: Από 9 Απριλίου σε διαπραγμάτευση οι 150.000 ομολογίες στο Χρηματιστήριο
- ΕΧΑΕ: Στις 30 Ιουνίου η καταβολή του μερίσματος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








