Ο ίδιος απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση αναφορικά με την πρόοδο των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται στην Αθήνα ή σχετικά με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους.
Όπως ανέφερε, το Ταμείο, κατά την πάγια τακτική του, δεν σχολιάζει ζητήματα που άπτονται της διαπραγμάτευσης καθ’ όσον χρόνο αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη.
«Η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη και θα αναφερθούμε σ’ αυτήν μόλις υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα» δήλωσε ο Μάρεϊ. «Δεν έχω να προσθέσω κάτι» συμπλήρωσε.
Ο ίδιος επανέλαβε τις δύο προϋποθέσεις που έχει θέσει το Ταμείο προκειμένου να συμμετάσχει στο νέο δανειακό πρόγραμμα της Ελλάδας, προϋποθέσεις οι οποίες συνδέονται με την ανάληψη από την πλευρά της κυβέρνησης συγκεκριμένων σοβαρών δεσμεύσεων με ταυτόχρονη γενναία ελάφρυνση του δημοσίου χρέους από την πλευρά των Ευρωπαίων δανειστών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης: «Θέλουμε περισσότερες αμερικανικές επενδύσεις και βλέπουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον επί του πεδίου»
- ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Επεκτείνονται οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης
- Cosmote Telekom: Δωρεάν γρήγορο ίντερνετ σε όλα τα δυσπρόσιτα σχολεία της χώρας
- Defence for Growth Forum: Έθεσε επί τάπητος τις προοπτικές της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
- Ο Γεωργαντάς εξέθεσε τον Αυγενάκη στην Εξεταστική: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ είχε μείνει όμηρος της Νeuropublic
- Lidl Ελλάς: Απορροφά το ΦΠΑ 13% σε φρέσκα χοιρινά και βόεια
- ΕΕ για Shein: Οι ψηφιακές πλατφόρμες δεν πρέπει να επιτρέπουν την πορνογραφία ούτε τα όπλα
- Εξάρχου (Aktor): Ιστορική ευκαιρία το αμερικανικό LNG για την Ελλάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






