Το Skroutz παρουσιάζει στους καταναλωτές το πρόγραμμα-εργαλείο “Δόσεις για όλους” και διευρύνει ακόμα περισσότερο τη λίστα με τις διαθέσιμες υπηρεσίες που στοχεύουν στην άψογη αγοραστική εμπειρία.
Με το πρόγραμμα “Δόσεις για όλους” το Skroutz, σε συνεργασία με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, θα προσφέρει σε καταναλωτές που θέλουν να ολοκληρώσουν τις αγορές τους καταναλωτικά δάνεια έως και 2.000€, με χαμηλό σταθερό επιτόκιο χορηγήσεων το οποίο παραμένει αμετάβλητο για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης. Ο τρόπος χορήγησης και έγκρισης του δανείου είναι εξαιρετικά απλός και γρήγορος, ενώ το μόνο που χρειάζεται είναι ο καταναλωτής να έχει πρόσβαση στο e-banking του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.
Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για όλες τις κατηγορίες προϊόντων, εκτός ορισμένων (είδη τεχνολογίας, εποχιακά και παιχνίδια) που μέχρι στιγμής δεν είναι διαθέσιμη αυτή η δυνατότητα πληρωμής. Στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα https://www.skroutz.gr/doseis-xoris-pistotiki οι καταναλωτές μπορούν να βρουν αναλυτικά όλες τις κατηγορίες που περιλαμβάνονται στο νέο πρόγραμμα πληρωμών.
Η διαδικασία του προγράμματος “Δόσεις για όλους”
Προκειμένου οι χρήστες να εκμεταλλευτούν το νέο αυτό πρόγραμμα θα πρέπει να αγοράσουν μέσω του Skroutz Marketplace προϊόντα συνολικής αξίας από 250€ έως και 2.000€. Στο τελευταίο βήμα της πληρωμής θα επιλέξουν “Δόσεις για όλους” και τον αριθμό των δόσεων (από 6 μέχρι 12 μήνες αποπληρωμής) και στη συνέχεια ολοκλήρωση. Αφού μεταφερθούν αυτόματα και συνδεθούν στο e-banking του ιδρύματος και υποβάλλουν την αίτηση του δανείου, σε λίγα λεπτά θα λάβουν την απάντηση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Στη συνέχεια θα πρέπει μέσα στις επόμενες δύο ώρες να υπογράψουν ηλεκτρονικά την αίτηση του δανείου ώστε να ολοκληρωθεί έπειτα η παραγγελία τους και να είναι σύντομα κοντά τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αποχωρεί η διευθύνουσα σύμβουλος της Diageo
- Εκνευρίστηκε ο Τραμπ διότι τον χρεώνουν στη λίστα Επστάϊν
- Πέτρωμα από τον Άρη πουλήθηκε 4,3 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία
- Φωτιά στην κεντρική σκηνή του Tomorrowland
- Ημέρες καλοκαιρινές από την Prada
- ΕΥΔΑΠ: Στις 22 Ιουλίου η αποκοπή του μερίσματος
- Η Aegean πάει Ινδία με νέα Airbus A321neo XLR και κοιτάει κατάματα τον ανταγωνισμό μεγάλων αποστάσεων
- Ευρωπαϊκές αγορές: Απώλειες στη σκιά της πρόθεσης Τραμπ να διώξει τον Πάουελ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις