Tι να κάνουν όσοι δεν ταξίδεψαν χθες
Κανονικά πραγματοποιούνται σήμερα τα προγραμματισμένα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια της Αττικής. Το χθεσινό απαγορευτικό, λόγω των θυελλωδών ανέμων που έφτανε κατά τόπους ακόμη και τα 9 μποφόρ, προκάλεσε σημαντική ταλαιπωρία στους επιβάτες που είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τις μετακινήσεις τους.
Ωστόσο χιλιάδες ήταν οι εκδρομείς που κατάφεραν να αναχωρήσουν, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα για τους προορισμούς τους. Από το λιμάνι του Πειραιά πραματοποιήθηκαν 16 δρομολόγια με 18719 επιβάτες, για τον Αργοσαρωνικό πραγματοποιήθηκαν 51 δρομολόγια με 9440 επιβάτες, από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν 9 δρομολόγια με 2616 επιβάτες και τέλος από την Ραφήνα αναχώρησαν 4 πλοία με 1079 επιβάτες.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι καιρικές συνθήκες σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά καλές. Συνεπώς οι τελευταίοι ταξιδιώτες του Αυγούστου, ενόψει Δεκαπενταύγουστου δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στις μετακινήσεις τους. Όσων ταξιδιωτών τα δρομολόγια δεν πραγματοποιήθηκαν χθες εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, πρέπει να επικοινωνήσουν με την ακτοπλοϊκή εταιρία ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα της μετακίνησης τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Joe & The Juice: Σε Κολωνάκι και Γλυφάδα τα πρώτα καταστήματα της αλυσίδας στην Ελλάδα
- Αταλάντα ή Λεβερκούζεν αντίπαλος του Ολυμπιακού στη νοκ άουτ φάση του Champions League
- Θρυλική πρόκριση στα νοκ άουτ του Champions League ο Ολυμπιακός, επικράτησε 2-1 του Αγιαξ
- ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλευτής Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
- Βρετανία: Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ξεπέρασε τους Beatles στα άλμπουμ που πήγαν Νο1 στις πωλήσεις
- Ευρωπαϊκές αγορές: Απώλειες στους δείκτες υπό το «βάρος» ASML και LVMH
- S&P: Αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές της ΔΕΗ, επιβεβαίωσε το «BB-»
- Γερμανία: Η κυβέρνηση προβλέπει ανάπτυξη 1% και 2,1% πληθωρισμό για το 2026
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








