Ο υπ. Οικονομικών Κ. Χατζηδάκης κλήθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών την ερχόμενη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 (3μ.μ.), με την ιδιότητα του δικηγόρου, να παράσχει εξηγήσεις για το νομοσχέδιο
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του με αφορμή το φορολογικό νομοσχέδιο αποφάσισε αποχή από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2023 έως και την ερχόμενη Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, όπου θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ αποφάσισε την καθολική αποχή από όλες τις δίκες και διαδικασίες (Κτηματολόγιο, υποθέσεις Τραπεζών και Δημοσίου, προσημειώσεις, καταθέσεις, κ.λπ.) από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, όπου θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο.
Ακόμη, από το ΔΣΑ κλήθηκε την ερχόμενη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 (3μ.μ.) ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης με την ιδιότητα του δικηγόρου, να παρέχει εξηγήσεις επί του περιεχομένου του επίμαχου νομοσχεδίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κλειστή η οδός Αθηνάς για όλα τα οχήματα 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Φθινόπωρο περικοπών και απολύσεων σε Ford και Bosch
- Η Κεντρική Τράπεζα του Καναδά μείωσε τα επιτόκια στο 2,5% υπό το βάρος των δασμών Τραμπ
- Reuters: Η κυβέρνηση Τραμπ ενέκρινε την πρώτη βοήθεια σε όπλα για την Ουκρανία
- ΕΟΔΥ: Επτά νέοι θάνατοι από τον ιό του Δυτικού Νείλου σε μία εβδομάδα
- Wall Street: Μικρές μεταβολές με το βλέμμα στη Fed
- Επιτροπή Οικονομικών – Βουλή: Με ψήφους ΝΔ η επιτάχυνση απορρόφησης πόρων Ταμείου Ανάκαμψης
- Τράπεζα Κύπρου: Επαναγορά ομολόγων ύψους 217 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις