Η επιχορήγηση ανέρχεται σε 14.800 ευρώ
Την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου 2023, στις 15:00, λήγει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για το πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας για 1.900 ωφελούμενους, ηλικίας 30 έως 55 ετών, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία.
Όπως αναφέρει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε ανακοίνωσή της, η δράση αφορά στην ενίσχυση νέων επιχειρήσεων που έχουν δημιουργήσει από 01/01/2022 έως και 16/10/2023 πρώην άνεργοι, ηλικίας 30-55 ετών, σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, εκτός της Αττικής και του Νότιου Αιγαίου.
Η επιχορήγηση ανέρχεται σε 14.800 ευρώ και καταβάλλεται ως εξής:
– 1η δόση 4.000 ευρώ, μετά την έγκριση της αίτησης χρηματοδότησης,
– 2η δόση 5.400 ευρώ, μετά τη λήξη του α’ εξαμήνου από την έναρξη ή από την ημερομηνία θεμελίωσης του συνόλου των όρων και των προϋποθέσεων επιλεξιμότητας για υπαγωγή στο πρόγραμμα,
– 3η δόση 5.400 ευρώ, μετά τη λήξη του β’ εξαμήνου από την έναρξη ή από την ημερομηνία θεμελίωσης του συνόλου των όρων και των προϋποθέσεων επιλεξιμότητας για υπαγωγή στο πρόγραμμα.
Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αίτηση χρηματοδότησης αποκλειστικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), στη διεύθυνση: https://www.ependyseis.gr.
Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 28.120.000 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία – ΕΠΑνΕΚ 2014-2020.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μαρινάκης: Ποιοι είχαν την ευθύνη των ελέγχων για τη λειτουργεία του εργοστασίου της «Βιολάντα»
- SOFTWeb - ADAPTIVE I.T. SOLUTIONS Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
- ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΕΕΑΠ - Νoval Property Aνακοίνωση αλλαγής ανώτατων διευθυντικών στελεχών
- Wall Street: Κινείται πτωτικά, μετά τα αμετάβλητα επιτόκια της Fed
- Δίκη για τις υποκλοπές: Χωρίς τις απολογίες των 4 κατηγορουμένων ολοκληρώθηκε η αποδεικτική διαδικασία
- ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή εφαρμογή για το «Ευρωπαϊκό Σύστημα ΦΠΑ για Μικρές Επιχειρήσεις»
- Titan: Τα 3,2 δισ. ευρώ άγγιξαν οι προσφορές για το ομόλογο των 350 εκατ. ευρώ
- ΗΠΑ: Άλμα 94,6% στο εμπορικό έλλειμμα τον Νοέμβριο από ένα μήνα πριν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








