Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-Athina-maios-2025
Την 44η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, 23 και 24 Μαΐου 2025, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, από τις 10:00 έως τις 18:00.
Η μεγαλύτερη εκδήλωση για την απασχόληση επιστρέφει στην Αθήνα με τη συμμετοχή πάνω από 160 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 4.500 θέσεις εργασίας σε ειδικότητες υψηλής, μέσης και χαμηλής εξειδίκευσης.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-Athina-maios-2025.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ δίνουν τη δυνατότητα για επί τόπου αρχικές συνεντεύξεις εργασίας, διασυνδέοντας, χωρίς καμία μεσολάβηση, τους πολίτες που ψάχνουν δουλειά με τους εργοδότες που αναζητούν προσωπικό.
Όσοι προσέλθουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα:
– Να γνωρίσουν από κοντά στελέχη ανθρώπινου δυναμικού κορυφαίων επιχειρηματικών ομίλων και εταιριών.
– Να πληροφορηθούν για τις εξελίξεις στο εργασιακό τοπίο και τις δεξιότητες με αυξημένη ζήτηση.
– Να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας που ταιριάζουν με τις επαγγελματικές επιδιώξεις τους.
Σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ που αντιστοιχούν στις επαγγελματικές ανάγκες και αναζητήσεις τους.
Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ: www.dypa.gov.gr.
Για πληροφορίες σχετικά με τη ΜΕΜΜΕ: https://www.dypa.gov.gr/memme.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Υπεγράφη η σύμβαση για τη διαμόρφωση της οδού Πόντου στην Καλαμαριά
- Ν. Χριστοδούλου: Νέος Director of Treasury στον ΔΕΔΔΗΕ
- Πετρέλαιο: Υποχωρούν οι τιμές μετά τη δήλωση Τραμπ ότι δεν θα επιτεθεί στο Ιράν πριν από τις εκλογές
- Ωρα αποφάσεων για τους αλιείς μετά τις επαφές με τον πρωθυπουργό
- Σπ. Θεοδωρόπουλος: Ενισχύει τον εξαγωγικό χαρακτήρα της Λάβδας
- Υποχώρηση στα συναλλαγματικά αποθέματα της Κίνας τον Σεπτέμβριο
- Το Χρηματιστήριο Αθηνών (Euronext Athens) αλλάζει τους δείκτες ESG, λόγω επίπλαστης βιωσιμότητας
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








