Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-patra-2025
Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην 41η «Ημέρα Καριέρας» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2025 στην Πάτρα (My Way Hotel & Events, Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 16, 26223) από τις 10:00 έως τις 18:00.
Οι επιχειρήσεις έχουν ξεπεράσει τις 30, με περισσότερες από 900 θέσεις εργασίας, παρέχοντας αντίστοιχες ευκαιρίες απασχόλησης σε ειδικότητες υψηλής, μεσαίας και χαμηλής εξειδίκευσης.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-patra-2025.
Οι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων αφορούν ενδεικτικά: χονδρικό και λιανικό εμπόριο, τηλεπικοινωνίες, τουρισμό, εκπαίδευση, σχεδιασμό και κατασκευή μηχανημάτων, ανάπτυξη τεχνικών έργων και υποδομών ,βιομηχανίες ποτών, παραγωγής και εμπορίας ζαχαρωδών ειδών, εμπόριο δομικών υλικών, παροχή οδικής βοήθειας και τροφοδοσίες πλοίων.
Οι ειδικότητες, που αναζητούν οι επιχειρήσεις, αφορούν διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης και είναι ενδεικτικά: ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, τεχνολόγοι τροφίμων, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, εργατοτεχνίτες, χειριστές μηχανημάτων, ειδικότητες ΙΤ, εκπαιδευτικοί, στελέχη χρηματοοικονομικών τμημάτων, σύμβουλοι τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης, υπάλληλοι γραφείου, λογιστές, γραφίστες, πωλητές, υπάλληλοι αποθήκης, οδηγοί, καθώς και ειδικότητες σε όλο το φάσμα του τουρισμού και της φιλοξενίας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για τις δράσεις και υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.
Πληροφορίες σχετικά με τη ΜΕΜΜΕ: www.dypa.gov.gr/memme.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CNN: Ο πόλεμος φέρνει κρίση νερού στη Μέση Ανατολή
- Ιράν: Περισσότεροι από 3.000 νεκροί μετά τις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας ρίχνει στην αγορά 411 εκατ. βαρέλια πετρελαίου για να φρενάρει το ράλι των τιμών
- Το άκαρπο κάλεσμα Τραμπ για διεθνή φύλαξη των Στενών του Ορμούζ και ο ρόλος της 31ης Εκστρατευτικής Μονάδας Πεζοναυτών καθορίζουν την επόμενη φάση του πολέμου
- Μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ: «Ο Αλί Χαμενεΐ θεωρούσε ακατάλληλο τον γιο του Μοτζτάμπα για ανώτατο ηγέτη του Ιράν»
- Διήμερη επίσκεψη Δένδια στο Λονδίνο – Συναντήσεις με τον Βρετανό ΥΠΕΞ και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Το Ιράν «ποτέ δεν ζήτησε» κατάπαυση του πυρός ή διαπραγματεύσεις
- Eπιθέσεις κατά των Φρουρών της Επανάστασης και της μονάδα Μπαζίτζ στο Ιράν πραγματοποίησε το Ισραήλ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








