Ο Γιώργος Κασαπίδης και ο Γιώργος Αμανατίδης
Σε θρίλερ εξελίσσονται οι περιφερειακές εκλογές στη Δυτική Μακεδονία, όσον αφορά την πρώτη θέση, την οποία διεκδικούν ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, που έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και ο Γιώργος Αμανατίδης, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Με ενσωματωμένο το 46,30% των εκλογικών τμημάτων (407 από τα 879 εκλογικά τμήματα), ο Γιώργος Αμανατίδης με 24.294 ψήφους καταλαμβάνει ποσοστό 35,53% και ο Γιώργος Κασαπίδης 23.869 ψήφους ποσοστό 34,91%.
Στην τρίτη θέση είναι η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., με το μέχρις στιγμής ποσοστό της να φτάνει στο 20,72%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: «Το Ιράν θέλει να καταλήξει σε συμφωνία με τις ΗΠΑ»
- Μητσοτάκης από Ζάγκρεμπ: Για εθνικούς λόγους δαπανούμε το 3% του ΑΕΠ στην άμυνα
- Τζιτζικώστας: Δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας από την παρουσία της Κίνας σε ευρωπαϊκά λιμάνια
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ο Ιανουάριος, 7ος σερί κερδοφόρος μήνας για Stoxx 600
- Υπόθεση Επστάιν: Στη δημοσιότητα πάνω από 3 εκατ. έγγραφα, 180.000 εικόνες και 2.000 βίντεο
- Hellenic Train: Με λεωφορεία τα επιβατικά δρομολόγια Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο
- Κομισιόν: Προθεσμία στην Ελλάδα για πυροβόλα όπλα και καταπολέμηση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε. - Ανακοίνωση Οικονομικών Αποτελεσμάτων χρήσης 2025 (Ορθή Επανάληψη)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








