Ο Γιώργος Κασαπίδης και ο Γιώργος Αμανατίδης
Σε θρίλερ εξελίσσονται οι περιφερειακές εκλογές στη Δυτική Μακεδονία, όσον αφορά την πρώτη θέση, την οποία διεκδικούν ο νυν περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, που έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και ο Γιώργος Αμανατίδης, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Με ενσωματωμένο το 46,30% των εκλογικών τμημάτων (407 από τα 879 εκλογικά τμήματα), ο Γιώργος Αμανατίδης με 24.294 ψήφους καταλαμβάνει ποσοστό 35,53% και ο Γιώργος Κασαπίδης 23.869 ψήφους ποσοστό 34,91%.
Στην τρίτη θέση είναι η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., με το μέχρις στιγμής ποσοστό της να φτάνει στο 20,72%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Dimand – ΔΕΔΔΗΕ: Mega deal 158,3 εκατ. ευρώ για νέα γραφεία στον Ελαιώνα και ακίνητα στο Περιστέρι
- Ευρωπαϊκές αγορές: Από τα ιστορικά υψηλά σε αρνητικό κλείσιμο – «Βουτιά» 25,4% για τη Universal Music
- DIMAND Α.Ε. - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας Ν. 3556/2007
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - Οικονομική έκθεση ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Λιμενικό: Επανεκκινούν τα δρομολόγια από τα τρία μεγάλα λιμάνια
- Η Ιταλία αναστέλλει τη Σένγκεν με την Ισπανία
- Stéphane Boujnah για Χρηματιστήριο Αθηνών: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, προς δημιουργία τεχνολογικού κόμβου
- Εξοχική κατοικία: Από τα 1.171 ευρώ στη Ζαγορά έως τα 4.615 ευρώ/τ.μ. στις Σπέτσες
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








